![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Aš neseniai buvo pridėta dar viena "Windows XP Home į kitą kietąjį diską Aš nusipirkau pasirengusi jei pagrindinės pavaros gedimo atsitiks. Aš, kurių buvo imtasi naujų kietąjį diską iš kompiuterio, tačiau kai matau POST screen tai sako turiu dvi operacines sistemas Windows XP Home ir kurių vienas aš noriu naudoti? Noriu atsikratyti šio pranešimo ir tegul kompiuterį įkrauti be klaidų. Galiu tik paleisti vieną OS vistiek nes kita yra kietajame diske sėdi spintoje. Bet tai mintis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thanks Dave, I'll pažvelgti į tai. Ar jus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turėjau šią problemą, atlikite vadovas veikia puikiai;)
| |||
| |||
| Visi ok dabar. Man atrodo, kad prisiminti šią boot.ini failas buvo tik skaityti. Kaip aš Natknąć panašią problemą, iki, žinoma, tai ne todėl, kad dirbo savo procedūrą. Thanks so much you don't suprantame, kiek tai buvo erzina mane. |
|
| |||
| |||
| Na, boot.ini yra pilnai redaguojamą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diegimas operacinės sistemos USB | Coolyxxx | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 2 kovas 2009 16:50 |
| Can You Get Windows Instaliuota - Ei sistemos įneša operacinės sistemos CD | antbann | Windows "operacinės sistemos | 2 | 14 vasaris 2009 12:38 |
| Gidų įrengimo 2 Operating Systems | FISHKING | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 3 gruodis 2007 07:10 |
| Laisvas operacinės sistemos Microsoft, Vista, XP ir tt | SocialWarfare | Windows "operacinės sistemos | 7 | 18 spalis 2007 04:44 |
| Lyginant operacines sistemas! | Superfly | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Balandis 24, 2007 06:42 |
| Temos įrankiai | |
| |