![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Nedávno som pridala ďalšie Windows XP Home na iný pevný disk jsem koupil pripravený na zlyhanie, pokiaľ je hlavný pohon sa bude diať. Som si vzal nový pevný disk z počítača, ale keď vidím POST obrazovke je napísané Mám dva operačné systémy Windows XP Home a ktorý z nich si chcem použiť? Chcem sa zbaviť tejto správy a nechať počítač spustiť bez problému. Môžem len boot jeden z OS to rovnako, pretože ten druhý je na pevnom disku posedenie v skrinky. Akejkoľvek myšlienky na to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vďaka Dave, uvidíme, že pozrieť sa do. Vám vedieť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal som tento problém, postupujte podľa sprievodcu to funguje dokonalý;)
| |||
| |||
| Všetko ok teraz. I zdá sa, pamätajte toto boot.ini súbor iba na čítanie. Ako som prišiel cez podobný problém skôr, samozrejme, že to nie je preto, že váš postup pracoval. Díky moc nemusíte uvedomiť, jak moc mě to bolo nepríjemný. |
|
| |||
| |||
| Na, boot.ini je plne editovateľné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia operačných systémov na USB | Coolyxxx | Všeobecné Software Chat | 7 | 2. marca 2009 16:50 |
| Dostanete Windows Inštalovaný - Ei systémy, aby operačný systém CD | antbann | Operačné systémy Windows | 2 | 14. februára 2009 12:38 |
| Sprievodcovia inštaláciou 2 Operačné systémy | fishking | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. decembra 2007 07:10 |
| Voľný Operačné systémy od spoločnosti Microsoft, Vista, XP, atď | SocialWarfare | Operačné systémy Windows | 7 | 18. októbra 2007 04:44 |
| Porovnávanie operačných systémov! | superflu | Všeobecné Software Chat | 4 | 24. apríla 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |