![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок. Недавно сам додао још један Уиндоус КСП Хоме на други хард диск купио сам спреман за неуспех ако је главни погон догоди. Ја сам узео нови хард диск из рачунара али кад видим ПОСТ екрану пише Имам две оперативне системе Уиндоус КСП Хоме и које ми желите да користите? ЈА оскудица за добити ослободити од ове поруке и нека чизма сеттле рачунар, без грешке. Ја могу само неки од боот ОС-а јер је ионако други је на чврстом диску сједио у ормар. Било која мисли на то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Хвала Даве, ја ћу гледати на то. Ће вас о томе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао сам овај проблем следите упутства функционише савршено;)
| |||
| |||
| Све у реду сада. Чини се да ћу запамтити овај Боот.ини датотека је реад онлы. Као што сам наићи на сличан проблем пре, очито се не ради јер ваш поступак радили. Хвала вам толико не схвате колико је то смета ми. |
|
| |||
| |||
| На, Боот.ини је комплетно уредити. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталација оперативног система на УСБ | Цоолыкскскс | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 2 март 2009 16:50 |
| Могу добити Уиндоус инсталиран - ЕИ Системи направити ЦД оперативног система | антбанн | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 14 фебруар 2009 12:38 |
| Водичи инсталирате Оперативни системи 2 | фисхкинг | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 децембар 2007 07:10 |
| Бесплатни оперативни системи компаније Мицрософт, Видик, КСП, етц | СоциалУарфаре | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 18 октобар 2007 04:44 |
| Поређење оперативних система! | суперфлы | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 24 април 2007 06:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |