![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам "Разпределени пространство" и аз искам да се приведе заедно с моята С дял, но когато съм на Partition Magic и кликнете слеят, тя казва, НЯМА прегради, че могат да бъдат слети. така отивам да промените размера, може би, че ще работи, а така и да реши, който искате да промените размера, работи добре, докато не щракнете върху OK, след това той казва нещо за някои грешки ... Im използвайки UB CD, така че това да има ефект. Im не става за губене на пари по програма, само за да дял устройство едно и също време. всяко sollution? |
|
| |||
| |||
| о и там грешката е нещо като "достъп нарушение на адрес 003B8016 в модул" PMagicNT.exe ". прочетете на адрес 000004C." |
|
| |||
| |||
| Аз също оценявам всички ви помогне! Аз възстановен на компютъра ми за 17time. Общо в неговите 4 години живот, защото никой не може да ми помогне с моя проблем за това отивам към моята последна инстанция. Момчета SURE HLPED A LOT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв размер си говорим за този разпределят? и размера на хард диска ви използвайки M8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да имат по-отговор, ако сте имали добавени някои екрана Кадри от Partition Magic, показващ дялове др
| |||
| |||
| Цитат:
Да. всичко е наред сега. възстановено всичко, reinstalled всичко. |