![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám "Pfiidűleno vesmíru" a chci, aby ji spolu s mým oddíl C, ale když se dostanu na oddíl Magic a klikněte sloučit, říká, že žádná oblast, mohou být sloučeny. tak já jdu na velikost, možná že bude fungovat, ok tak i rozhodnout, které chci změnit velikost, funguje v pohodě, až jsem na tlačítko OK, pak se to říká něco o nějaké chybě ... im pomocí UB CD, tak to mít vliv. im nebude odpad peníze na program právě na oblast disku jednou. žádné sollution? |
|
| |||
| |||
| o chybu, a tam je něco jako "porušení přístupu na adresu 003B8016 v modulu 'PMagicNT.exe'. přečíst na adrese 000004C." |
|
| |||
| |||
| Oceňuji i ty chlapi pomozte! obnoveny i můj počítač pro 17time. celkem 4 roky ve svém životě, protože nikdo mi může pomoci s mým problémem pro ně jít i na můj poslední možnost. Hoši SURE HLPED A LOT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakou velikost mluvíme to je přidělena? a velikost pevného disku vašeho pomocí M8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná jste dostali více odpovědí, pokud jste měli přidal několik screenshotů z oddílu Magic, zobrazující oblastí apod.
| |||
| |||
| Citace:
Ano. vše je v pořádku. obnovit vše, přeinstalovat všechno. |