![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω "Καταλογισθέντα χώρο" και θα ήθελα να φέρουμε μαζί με C Partition μου, αλλά όταν έχω για Partition Magic και κάντε κλικ συγχώνευση, λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διαμερίσματα που μπορούν να συγχωνευθούν. Γι 'αυτό πηγαίνετε στο μέγεθος, ίσως ότι θα εργαστεί, προκειμένου ok i αποφασίσει την οποία θέλω να το μέγεθος, λειτουργεί καλά, μέχρι να κάνετε κλικ στο OK, τότε αυτό λέει κάτι για κάποιο λάθος ... im χρησιμοποιώντας UB CD, το ίδιο κάνει και αυτό έχει επιπτώσεις. im δεν πρόκειται να αποβλήτων χρήματα για ένα πρόγραμμα μόνο για ένα διαμέρισμα δίσκου στιγμή. κάθε sollution; |
|
| |||
| |||
| o και εκεί λάθος είναι κάτι σαν "παραβίαση πρόσβασης στη διεύθυνση 003B8016 στην ενότητα" PMagicNT.exe ». διαβάστε τη διεύθυνση του 000004C." |
|
| |||
| |||
| Εκτιμώ πολύ όλους σας, παιδιά βοήθεια! i επανέλθει στον υπολογιστή μου για την 17time. συνολικά σε 4 χρόνια τη ζωή, γιατί κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει με το πρόβλημά μου να πάω να τους την τελευταία μου λύση. Εσείς HLPED SURE A LOT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι μέγεθος μιλάμε thats κατανέμονται; και το μέγεθος του σκληρού δίσκου σας χρησιμοποιώντας M8;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί να έχουμε πιο απάντηση, αν είχε προστεθεί κάποια οθόνη πλάνα από Partition Magic, που δείχνει τις κατατμήσεις κλπ.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
έτος. όλα είναι εντάξει τώρα. αποκατασταθούν όλα, τα πάντα επανεγκατασταθεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Shrink Windows Partition περισσότερο από 2GB; | ryannathans | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 24 Ιουλ 2009 18:36 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επιδιόρθωση των Windows μετά την αφαίρεση ενός διαμερίσματος | newtoit | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 8 Οκτ 2008 13:20 |
| Πρόβλημα με το Active Partition Recovery (MBR ή διαμέρισμα αποκατάσταση;) | MJM | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 3ο Σεπ 2008 11:13 |
| Partition πρόβλημα | ashaiba | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 16 Μαρ 2008 16:33 |
| DVD-ROM συνηθίζει δείτε στο bios και grub partition διαγράφεται | mdonaghey075 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 1η Ιαν. 2008 16:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |