![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam "dodijeljeni prostor" i želim dovesti ga zajedno sa svojim C particije, ali kada ja dobiti na Partition Magic i kliknite stopiti, ona kaže NEMA Particije koje mogu biti spojene. pa idem na veličinu, možda da će raditi, tako da sam ok i odlučiti koje želite promijeniti veličinu, funkcionira dobro, sve dok ne kliknete OK, onda to govori nešto o nekim pogreškama ... im koristeći UB CD, pa se taj imati učinka. im ne idući u otpad novac na programu samo jedna particija disk vrijeme. bilo koja sollution? |
|
| |||
| |||
| o pogrešci i tamo je nešto poput "kršenja prava pristupa na adresi 003B8016 u modulu 'PMagicNT.exe'. čitati adrese 000004C." |
|
| |||
| |||
| dobro sam zahvalan svima vama dečki pomoć! restaurirana i moj računalo za 17time. ukupno 4 godine u svom životu, jer nitko ne može pomoć mene sa mojim problemom tu ja odlazim na moj zadnji ljetovalište. Te momački SIGURAN HLPED puno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja veličina smo pričaju taj dodeljeno? i veličine vašeg diska koristeći m8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi svibanj imati je dobio više odgovora, ako su dodani neki zaslon metak sa Partition Magic, prikazano particije itd.
| |||
| |||
| Quote:
Da. sve je u redu sada. obnovljena je sve, reinstalled svega. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Stisni Windows particije više od 2GB? | ryannathans | Windows Operating Systems | 3 | 24. srpnja 2009 18:36 |
| Trebate pomoć popravak prozora nakon uklanjanja particiju | newtoit | Windows Operating Systems | 4 | 8. listopad 2008 13:20 |
| Problema s Active Partition Recovery (MBR ili vratiti particiju?) | MJM | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 3. rujna 2008 11:13 |
| Particija problem | ashaiba | Općenito Software Chat | 4 | 16. ožujak 2008 16:33 |
| DVD pogon ima običaj prikazivati u bios i grub particija izbrisana | mdonaghey075 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 1. siječanj 2008 16:39 |
| Thread Tools | |
| |