![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I have "kijelölt helyen" És azt akarom, hogy együtt én C partíció, de mikor én kap a Partition Magic és kattintson merge, azt mondja, hogy NEM Partitions is összevonták. Úgyhogy menjen átméretezheted, lehet, hogy működni fog, ok, amely dönthet úgy, Én akarok átméretezéséhez működik jól, amíg én az OK gombra, majd azt mondja, valami néhány hiba ... im használ UB CD-t, így ez is hatásos. im nem fog hulladék pénz a program csak a partíció egy meghajtón egy alkalommal. bármilyen sollution? |
|
| |||
| |||
| o és ott van valami hiba, mint a "hozzáférés megsértése címen 003B8016 modulban" PMagicNT.exe. olvasott cím 000004C. |
|
| |||
| |||
| Értékelem is minden segítséget srácok! I restored a számítógépet a 17time. összesen a 4 év élet, mert senki nem tud segíteni nekem a probléma therefor I go to my legvégső. Srácok SURE HLPED ALOT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mekkora is beszélünk amit kiosztott? és méretű merevlemezt használ el m8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy van több választ, ha már hozzáadott néhány képernyő szemcsésedik a Partition Magic, amely bemutatja a Partitions stb
| |||
| |||
| Idézet:
igen. Minden rendben van. restaurált mindent, újra mindent. |