![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי "שטח מוקצית" ואני רוצה להביא אותה יחד עם מחיצה C שלי, אבל כאשר אני מקבל על Partition Magic ולחץ על מיזוג, הוא אומר שאין מחיצות שניתן למזג. אז אני הולך לשנות את גודל, אולי זה יעבוד, אז בסדר אני מחליט שאני רוצה לשנות את גודל, עובד בסדר גמור, עד שאני לוחץ על אישור, אז זה אומר משהו על כמה שגיאות ... IM באמצעות UB התקליטור, האם זה כל כך יש השפעה. IM לא הולך לבזבז כסף על תוכנית רק לחלק כונן פעם אחת. כל sollution? |
|
| |||
| |||
| O ויש השגיאה היא משהו כמו "הפרת גישה ב כתובת 003B8016 מודול ב 'PMagicNT.exe'. לקרוא 000004C של כתובת." |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני מעריך את כולכם חבר 'ה עזרה! אני משחזרת את המחשב שלי בשביל 17time. סה"כ ב 4 שנים את החיים, כי אף אחד לא יכול לעזור לי עם הבעיה שלי אני therefor ללכת האחרונה שלי Resort. אתם בטח HLPED הרבה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה גודל אנחנו מדברים על thats מוקצה? והגודל של הכונן הקשיח שלך באמצעות m8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יתכן יש עוד תגובה, אם הוספנו כמה תמונות מסך לחלק מן מג 'יק, מראה את המחיצות וכו'
| |||
| |||
| ציטוט:
כן. הכל בסדר עכשיו. משחזרת את הכל, הכל מחדש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הפסיכולוג Windows מחיצה יותר מ 2GB? | ryannathans | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 24 יולי 2009 18:36 |
| צריך עזרה לתקן את Windows לאחר הסרת המחיצה | newtoit | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 8 אוקטובר 2008 13:20 |
| צרות עם המחיצה הפעילה השחזור (MBR או במחיצה לשחזר?) | MJM | כוננים & נשלפת | 4 | 3 ספטמבר 2008 11:13 |
| מחיצה בעיה | ashaiba | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 16th מרץ 2008 16:33 |
| הצג את ה-DVD רגיל ב-BIOS ו לחטט מחיצה נמחק | mdonaghey075 | כוננים & נשלפת | 1 | ב -1 ינואר 2008 16:39 |
| שרשרת כלים | |
| |