![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu "paskirtą erdvę" ir aš noriu, kad jis kartu su savo C disko, bet kai aš dėl Partition Magic ir spustelėkite sujungti, jis sako NĖRA skirsnius gali būti sujungti. todėl aš einu į dydį, gal bus darbo, gerai, kad aš nuspręsti, kuri noriu pakeisti dydį, veikia puikiai, kol aš spustelėkite Gerai, tada ji sako ką nors apie kai klaida ... im naudojant UB CD, todėl tai gali turėti poveikio. im not going atliekų pinigus programa tik suskaidyti vairuoti vienu metu. bet sollution? |
|
| |||
| |||
| O ir ten klaida yra kažkas panašaus "Access Violation adresu 003B8016 modulio" PMagicNT.exe. "skaityti adreso 000004C". |
|
| |||
| |||
| Na aš už visus jus vaikinai Help! Aš vėl mano kompiuteryje 17time. viso jos 4 metų gyvenimo, nes niekas negali padėti man su savo problema, therefor I eikite į mano paskutinė viltis. You guys sure HLPED LOT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokio dydžio mes kalbame apie thats skirta? ir dydžio kietąjį diską, naudojant savo m8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galbūt jūs daugiau gavo atsakymą, jei jums buvo pridėta kai ekrano nuotraukas iš Partition Magic, kuriame sienos ir tt
| |||
| |||
| Citata:
yea. viskas gerai dabar. atstatyta visa tai, viskas iš naujo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Shrink Windows Pasiskirstymo daugiau nei 2GB? | ryannathans | Windows "operacinės sistemos | 3 | 24 liepa 2009 18:36 |
| Need help remontas langai, nuėmus pasiskirstymo | newtoit | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 spalis 2008 13:20 |
| Problema su Active Partition Recovery (MBA pertvarų atkurti?) | MJM | Drives & Removable Media | 4 | 3 rugsėjis 2008 11:13 |
| Pasiskirstymo problema | ashaiba | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Kovas 16, 2008 16:33 |
| DVD-ROM įprotis rodyti bios ir grub skirsnis išbraukiamas | mdonaghey075 | Drives & Removable Media | 1 | 1 sausis 2008 16:39 |
| Temos įrankiai | |
| |