![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mam "Przychody kosmicznej" i chcę go wraz z moimi partycji C, ale kiedy ja dostać na Partition Magic i kliknij seryjnej, to mówi NIE MA partycje, które mogą zostać połączone. więc idę do rozmiaru, być może, że będzie działać, ok więc zdecydować, które chcę zmienić rozmiar, działa dobrze, aż i kliknij przycisk OK, to mówi coś o niektórych błędów ...
UB im przy użyciu dysku CD, tak to miało wpływ. im nie będzie tracić pieniędzy na program, tylko partycję dysku jeden raz. wszelkie sollution? |
|
|
|||
|
|||
|
o błędzie i nie ma czegoś podobnego
"naruszenie zasad dostępu na adres 003B8016 w module" PMagicNT.exe. przeczytać adresu 000004C ". |
|
|
|||
|
|||
|
Doceniam również wszystkie you guys help!
i przywrócił mój komputer do 17time. oddanych w 4 roku życia, ponieważ nikt nie może mi pomóc z moim problemem nich idę do mojej ostatniej szansy. YOU GUYS SURE HLPED ALOT |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jakiego rozmiaru mówimy thats przyznane? i wielkości dysku twardego używasz m8?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Być może masz więcej odpowiedzi, jeśli miał dodaje kilka zrzutów ekranu z Partition Magic, pokazując partycji itp.
|
|||
|
|||
|
Cytat:
yea. teraz wszystko jest w porządku. przywrócił go wszystkim ponownie zainstalować wszystko. |