![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am "spaţiu alocat" şi vreau să-l aducă, împreună cu meu C Partiţie, dar când ajung pe Partition Magic şi faceţi clic pe fuzioneze, scrie nu există partiţiilor pe care se pot uni. asa ca am merge pentru a redimensiona, poate că va funcţiona, ok, aşa că am decide care vreau să redimensionaţi, lucrări bine, până când i faceţi clic pe OK, apoi se spune ceva despre unele eroare ... im UB folosind CD-ul, asa ca are un efect. im nu mergi la a deşeurilor de bani pe un program doar pentru o partiţie de o unitate de timp. orice sollution? |
|
| |||
| |||
| o eroare şi nu este ceva de genul "încălcare de acces la adresa 003B8016 în modulul" PMagicNT.exe ". citit de adresa 000004C." |
|
| |||
| |||
| bine i apreciez toate dintre voi ajuta! i restaurate computerul meu pentru 17time. total, în 4 ani de viaţă, pentru că nimeni nu poate să mă ajute cu problema mea acestea i du-te la ultimul meu resort. Băieţi SURE HLPED A LOT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce mărime vorbim thats alocate? şi dimensiunea hard-disk-vă folosind M8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este posibil să fi luat mai mult de răspuns, dacă aţi avut adaugă unele de ecran de la Partition Magic, indicând Partiţiile etc
| |||
| |||
| Citat:
yea. totul este bine acum. restaurat-o de toate, reinstalat totul. |