![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám "Pfiidűleno vesmíru" a chcem, aby ju spolu s mojím oddiel C, ale keď sa dostanem na oddiel Magic a kliknite zlúčiť, hovorí, že žiadna oblasť, môžu byť sloučeny. tak já jdu na veľkosť, možná že bude fungovať, ok tak aj rozhodnúť, ktoré chcem zmeniť veľkosť, funguje v pohodě, až jsem na tlačidlo OK, potom sa to hovorí niečo o nejakej chybe ... im pomocou UB CD, tak to mať vplyv. im nebude odpad peniaze na program práve na oblasť disku raz. žiadne sollution? |
|
| |||
| |||
| o chybu, a tam je niečo ako "porušenie prístupu na adresu 003B8016 v module 'PMagicNT.exe'. prečítať na adrese 000004C." |
|
| |||
| |||
| Oceňuji i ty chlapi pomozte! obnovené aj môj počítač pre 17ti. celkom 4 roky vo svojom živote, pretože nikto mi môže pomôcť s mojím problémom pre ne ísť aj na môj posledný možnosť. Hoši SURE HLPED A LOT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akú veľkosť hovoríme to je pridelená? a veľkosť pevného disku vášho pomocou M8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno ste dostali viac odpovedí, ak ste mali pridal niekoľko screenshotov z oddielu Magic, zobrazujúci oblastí apod
| |||
| |||
| Citácia:
Áno. všetko je v poriadku. obnoviť všetko, preinštalovať všetko. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zmršťovacie Windows oddiel o viac ako 2 GB? | ryannathans | Operačné systémy Windows | 3 | 24. júl 2009 18:36 |
| Potrebujete pomoc opravy okien po odstránení oddielu | newtoit | Operačné systémy Windows | 4 | 8. októbra 2008 13:20 |
| Problémy s aktívnou oddiel zotavenie (MBR alebo oddiel obnoviť?) | MJM | Drives & Removable Media | 4 | 3. September 2008 11:13 |
| Rozsah problému | ashaiba | Všeobecné Software Chat | 4 | 16. marca 2008 16:33 |
| DVD zvyknutý show v bios a grub oddiel sa ruší | mdonaghey075 | Drives & Removable Media | 1 | 1. januára 2008 16:39 |
| Thread Tools | |
| |