![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам "додијељени простор" и желим да доведе га заједно са својим Ц партиције, али када ја добити на Партитион Магиц и кликните стопити, она каже НЕМА Партиције које могу бити спојене. па идем на величину, можда да ће радити, тако да сам ок и одлучити које желите да промените величину, функционише добро, све док не кликнете ОК, онда то говори нешто о неким грешкама ... им помоћу Уб ЦД, па се тај имати ефекта. им не идући у отпад новац на програму само једна партиција диск време. било која соллутион? |
|
| |||
| |||
| о грешци и тамо је нешто попут "кршења права приступа на адреси 003Б8016 у модулу 'ПМагицНТ.ексе'. читати адресе 000004Ц." |
|
| |||
| |||
| добро сам захвалан свима вама момци помоћ! рестаурирана и мој рачунар за 17тиме. укупно 4 године у свом животу, јер нико не може помоћ мене са мојим проблемом ту ја одлазим на мој последњи љетовалиште. Те момачки СИГУРАН ХЛПЕД пуно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Која величина смо причају тај додељено? и величине вашег диска помоћу м8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви мај имати је добио више одговора, ако су додани неки екран метак са Партитион Магиц, приказано партиције итд
| |||
| |||
| Куоте:
Да. све је у реду сада. обновљена је све, реинсталлед свега. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Стисну Уиндоус партиције више од 2ГБ? | рыаннатханс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 24. јула 2009 18:36 |
| Требате помоћ поправку прозора након уклањања партицију | неутоит | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 8 октобар 2008 13:20 |
| Проблема са Ацтиве Партитион Рецоверы (МБР или вратити партицију?) | МЈМ | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 3. септембра 2008 11:13 |
| Партиција проблем | асхаиба | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 16 март 2008 16:33 |
| ДВД погон има обичај приказују у БИОС-и груб партиција избрисана | мдонагхеы075 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 1 јануар 2008 16:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |