![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є "виділені простору" і я хочу, щоб привести його разом з моїм розділ C, але коли я вийду на Partition Magic і натисніть злиття, він каже, що немає розділів, які МОЖУТЬ бути об'єднані. тому я піти, щоб змінити розмір, може бути, він буде працювати, ОК так що я вирішив, яку я хочу, щоб змінити розмір, прекрасно працює, поки я кнопку ОК, то це щось говорить про якихось помилка ... І. допомогою UB CD, так що це має ефект. їм не збираємося витрачати гроші на програми, просто в розділ диску один раз. будь-який sollution? |
|
| |||
| |||
| O і там помилка щось на зразок "Порушення прав доступу за адресою 003B8016 в модулі 'PMagicNT.exe. Читали адреса 000004C". |
|
| |||
| |||
| Ну, я ціную всі ви, хлопці, допомогти! Я відновив мій комп'ютер 17time. Всього в 4 роки свого життя, тому що ніхто не може допомогти мені з моєю проблемою для цього я йду в крайньому випадку. РЕБЯТА ВИ ВПЕВНЕНІ HLPED LOT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якого розміру ми говоримо про Thats розподіляються? і розмір жорсткого диска вашого використання M8?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можливо, Ви отримали відповідь більше, якщо б ви додали деякі скріншоти з Partition Magic, із зазначенням розділу т.д.
| |||
| |||
| Цитата:
Так. все добре зараз. відновлені все це, перевстановити все. |