![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi there, Saját laptop hardrive meghalt, s helyébe a Dell vállalat megjelenítése a jótállás agrrement, a technika, aki telepítette az új hardrive csak egy partíciót, azaz a C meghajtó, és nem tett semmilyen más partíciót is létre lehet hozni új partíciót használ Command Figyelmeztessen, ha nem, akkor milyen particionáló szoftver akarsz ajánlani, hogy hozzanak létre egy másik partícióra. Másodszor, ha én nem egy partíciót is my adatok veszélybe. thnx előre: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha Windows csinálni korong menedzser, ha ön dont Windows Az új meghajtó a Windows boot CD és partíció a meghajtó telepítése előtt.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan nyitható parancssor, ha én vagyok a rendszerindító menü | splassht | A Windows operációs rendszerek | 8 | November 7, 2009 17:34 |
| PClinuxOS a Live CD - Terminal promptot az induló | ToshibaBreakdown | Linux és OS Alternatív | 0 | 25. május 2009 17:11 |
| Particionálás Q | robina80 | General Chat szoftver | 3 | 11. június 2008 16:16 |
| Particionálás | wolfx28 | Linux és OS Alternatív | 2 | 31. augusztus 2007 08:43 |
| A lemez particionálása | VJH | General Chat szoftver | 5 | 26. augusztus 2007 01:21 |
| Téma eszközök | |
| |