manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Partitoning pogon potrebna pomoć

Reply

Thread Tools
Old 21. studenog 2008, 15:27
Member Group

Default Partitoning pogon potrebna pomoć

ok ja couldnt naći ... ja znati ovaj je vodič vodiča, ali se odgovor na to pitanje ..... za dual booting .. imam xp i želim vidik ok .. ja pokušao obličje at vodiča na ovdje. .. ali kada sam napravite 2. particija bi trebala biti primarna ili logički ... trebali oba br primarnih ili to nije stvar
Old 22. studenog 2008, 05:47
Moderator / ica grupe

Default Partitoning pogon potrebna pomoć

Korištenje primarne particije. Logičke particije su sve, ali beskorisno ovih dana.

Što koristite za particije na disku?

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako se spojiti rob voziti kad nema rezervni konektora na hard disk kabel? gideon112 Drives & Izmjenjivi mediji 1 8. lipnja 2009 03:21
Ne mogu otključati koristeći pogon nakon Easy Drive Lock suđenje softvera bhaktjano Drives & Izmjenjivi mediji 1 7. lipnja 2009 12:23
Računalo ne može pročitati CD ili DVD pogon diska; DVD pogon ne Opterećenje diskova Schmerz Meister Drives & Izmjenjivi mediji 2 25. travanj 2009 10:14
Novi pogon je DVDRW SATA, PATA Stare Drive! triathleterob Drives & Izmjenjivi mediji 1 30. ožujak 2009 05:01
Srednje Drive običaj raditi, ali kada se radi svojih gospodara pogon ashaiba Drives & Izmjenjivi mediji 16 18. svibnja 2008 21:12
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.