![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok ja couldnt naći ... ja znati ovaj je vodič vodiča, ali se odgovor na to pitanje ..... za dual booting .. imam xp i želim vidik ok .. ja pokušao obličje at vodiča na ovdje. .. ali kada sam napravite 2. particija bi trebala biti primarna ili logički ... trebali oba br primarnih ili to nije stvar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Korištenje primarne particije. Logičke particije su sve, ali beskorisno ovih dana. Što koristite za particije na disku?
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako se spojiti rob voziti kad nema rezervni konektora na hard disk kabel? | gideon112 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 8. lipnja 2009 03:21 |
| Ne mogu otključati koristeći pogon nakon Easy Drive Lock suđenje softvera | bhaktjano | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 7. lipnja 2009 12:23 |
| Računalo ne može pročitati CD ili DVD pogon diska; DVD pogon ne Opterećenje diskova | Schmerz Meister | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 25. travanj 2009 10:14 |
| Novi pogon je DVDRW SATA, PATA Stare Drive! | triathleterob | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 30. ožujak 2009 05:01 |
| Srednje Drive običaj raditi, ali kada se radi svojih gospodara pogon | ashaiba | Drives & Izmjenjivi mediji | 16 | 18. svibnja 2008 21:12 |
| Thread Tools | |
| |