![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK i couldnt ez ... tudom, van egy útmutató, de a kalauz doesnt választ erre a kérdésre ..... a kettős .. én is akarok XP és Vista .. OK próbáltam ránézünk a kalauz itt. .. de mikor a 2. partíció lenne logikus, illetve elsődleges ... br kell mind az elsődleges, vagy ez nem számít |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használja elsődleges partíciókat. Logikai partíció minden haszontalan, de ezekben a napokban. Mit használ particionálni a meghajtót?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan lehet csatlakozni a slave meghajtót, ha nincs tartalék csatlakozó a merevlemez-kábelt? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8. június 2009 03:21 |
| Nem kioldáshoz meghajtó használata után Easy Drive Lock tárgyalás szoftver | bhaktjano | Drives & Removable Media | 1 | 7. június 2009 12:23 |
| A számítógép nem tudja olvasni a DVD-meghajtó vagy a CD-meghajtó, DVD-meghajtó nem Load Disks | Schmerz Meister | Drives & Removable Media | 2 | 25. április 2009 10:14 |
| Új DVDRW meghajtó SATA, Régi Drive PATA! | triathleterob | Drives & Removable Media | 1 | 30. március 2009 05:01 |
| Másodlagos Drive szokott dolgozni, de működik, ha a mester meghajtó | ashaiba | Drives & Removable Media | 16 | 18. május 2008 21:12 |
| Téma eszközök | |
| |