![]() |
|
| |||
| |||
| ok i couldnt atrast šo ... Es zinu, tur ir guide, bet guide doesn't atbildēt uz šo jautājumu ..... divējāda booting .. i ir XP un es gribu Vista .. Labi, es mēģināju looking at guide šeit. .. bet kad es veicu 2. nodalījumu tas būtu loģiski un galvenais ... būtu gan br pamatizglītību vai tas nav svarīgi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmantot primāro starpsienām. Loģiski, starpsienas visiem, bet bezjēdzīgi šajās dienās. Ko jūs izmantojat sadalīt disku?
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Kā pieslēgt vergu vadīt, ja tur nav rezerves pieslēguma uz cietā diska kabeli? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8 jūnijs 2009 03:21 |
| Nevar atslēgt disku pēc izmantošanas Easy Drive Lock izmēģinājuma programmatūru | bhaktjano | Drives & Removable Media | 1 | 7 jūnijs 2009 12:23 |
| Dators nevar nolasīt DVD vai CD Drive, DVD Drive neielādējas Diski | Schmerz Meister | Drives & Removable Media | 2 | 25 aprīlis 2009 10:14 |
| New DVDRW Disks SATA, Old Drive PATA! | triathleterob | Drives & Removable Media | 1 | 30 marts 2009 05:01 |
| Secondary Drive paradis darbu, bet darbojas, ja tās kapteinis drive | ashaiba | Drives & Removable Media | 16 | 18 maijs 2008 21:12 |
| Thread Tools | |
| |