![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok I Couldnt знайти цього ... Я знаю, що є керівництво, але керівництво doesn't відповіді на це питання ..... для подвійний завантаження .. У мене XP і Vista я хочу .. ОК я намагався дивитися на керівництво тут. .. але коли я зробити 2 розділу повинен бути первинний або логічний ... Якщо обидва Br первинної чи це не має значення |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Використання первинних розділів. Логічними розділами є марними, але в ці дні. Що ви використовуєте для розбиття диска?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як підключити Слов'янський диску, якщо немає запасний роз'єму на жорсткому диску кабелю? | gideon112 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 8 червня 2009 03:21 |
| Не можете розблокувати диск після допомогою Easy Drive Lock пробного програмного забезпечення | bhaktjano | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 7 червня 2009 12:23 |
| Комп'ютер не може прочитати DVD диски або компакт-дисків, DVD привід не завантажувальних дисків | Schmerz Meister | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 25 квітня 2009 10:14 |
| Новий Диск DVDRW SATA, старий диск PATA! | triathleterob | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 березня 2009 05:01 |
| Середнє звичай Drive робота, але вона працює, коли її господар дисків | ashaiba | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 16 | 18 травня 2008 21:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |