![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Моят десктоп компютър има проблем, Аз наскоро имат проблеми с OS настройка. Имам tryed да инсталирате Windows XP, но когато го ботуши за втори път, когато не означаваше да натиснете произволен клавиш, за да стартирате от компактдиск тя казва, че компютърът не е установено всяко OS системните файлове. Имам вече tryed инсталирате Windows 2000, Имам инсталирана система файлове и след това той не ми даде възможност да стартирате от диска с натискане на произволен клавиш. Когато BIOS ботуши до всички, които го казва Първичен Master е установено, че никой не казва. И аз поставих на джъмпърен към основната позиция. Трябва също да отиде в Hard Drive автоматично разпознаване и тя казва, че тя е само намерени 1 твърд диск като вторична майстор. Може това да са част от проблема? аз се опитвам да оправите този компютър за дълго време и сега не изглежда да се движи напред. PLese помогне някой? Много благодаря предварително Адам |
|
| |||
| |||
| oook .. Звучи сложно. лош harddrive може би?, не форматирани правилно? създаден като господар или роб правилно? биха могли да бъдат нещо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като BIOS е с кикот с теб .. опитайте отново настройка го проверете ръководството за това, как да направя so.noramlly му един джъмпърен на дънната платка, или изваждане на дънната платка battery.then Бих вземат другите harddrive .. си тръгна един в определени че капитанът обувка от CD и се опитайте да проверите, че .. електрическото захранване на harddrive.use различен кабел (размяна на CD устройството онази с harddrive ON) не забравяйте да натиснете произволен бутон за да стартирате от cd.do пълен формат не (quik формат), ако все още не изглежда, че разменям harddrive за другите, който имате. проверете вашата Windows диск не е одраскан или мръсна
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталирайте Windows XP SP2 на компютър с Windows 50 разполагане сървър | rocket7 | Windows операционни системи | 1 | 30 Май 2009 13:56 |
| Можете да инсталирате Windows Vista или Windows 7 | jimbeis462 | Windows операционни системи | 22 | 15 май 2009 г. 01:56 |
| Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата | Mohi212 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 26 Jan 2009 06:55 |
| Tryed да добавите втори твърд диск, за да направите резервно копие на файлове | mangler181 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 11 ноември 2007 14:50 |
| В една каша | munky | Windows операционни системи | 4 | 6 юли 2007 07:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |