menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Ks Kompletní Mess Up - Tryed k instalaci systému Windows XP

Reply

Thread Nástroje
Old 4 dubna 2009, 14:52
Nový člen skupiny

Default Ks Kompletní Mess Up - Tryed k instalaci systému Windows XP

Zdravím všechny,
Do stolního počítače má problém
Nedávno jsem se s problémy s nastavením OS.
Mám tryed instalaci systému Windows XP, ale když se na boty, podruhé, když není váš chtěl stisknutím libovolné klávesy spustíte systém z disku CD se říká, že PC neshledala žádné soubory operačního systému.
Mám teď tryed instalaci systému Windows 2000,
Nainstaloval jsem si systémové soubory a pak to není mi dal možnost spouštění z disku stiskem libovolné klávesy.
BIOS při každém startu spouští, která říká, že primární master je zjištěno, že říká, že ŽÁDNÁ.
A já mám nastavit jumper na základní pozice.
Také jsem šel do pevného disku Automatické rozpoznávání a říká, že to má jen nalezeno 1 pevný disk jako sekundární master.
Mohl by to být součástí problému?

JÁ mít been trying až k brynda tato PC na dlouhou dobu a zdá se přesunout dál.

Plese pomůže někdo?

Děkuji předem
Adam
Old 4 dubna 2009, 18:12
Člen Skupina

oook .. Zní to složitě. Možná špatný pevný disk?, nikoli formátované správně? nastavit jako master nebo slave správně? Může to být cokoliv
Old 5 dubna 2009, 04:19
Dárce Skupina

Zní to jako má bios smíchu s tebou .. zkuste to znovu-nastavení zkontrolujte příručku o tom, jak dělat svou so.noramlly přepínače na základní desce nebo odstranění i deska battery.then by se mimo jiné opustit disku .. V nastavte jako Master Boot z cd a zkusit .. také zkontrolovat připojení napájení na harddrive.use jiný kabel (prohodit jeden CD-ROM se na pevný disk), nezapomeňte posunout libovolné tlačítko spuštění z cd.do plném rozsahu ne (quik formát), pokud ještě neexistuje vypadat, že pevný disk vyměnit za jiné ten, který máte. zkontrolujte okna disk není poškrábaný nebo znečištěný

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.