![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Zdravím všechny,
Do stolního počítače má problém Nedávno jsem se s problémy s nastavením OS. Mám tryed instalaci systému Windows XP, ale když se na boty, podruhé, když není váš chtěl stisknutím libovolné klávesy spustíte systém z disku CD se říká, že PC neshledala žádné soubory operačního systému. Mám teď tryed instalaci systému Windows 2000, Nainstaloval jsem si systémové soubory a pak to není mi dal možnost spouštění z disku stiskem libovolné klávesy. BIOS při každém startu spouští, která říká, že primární master je zjištěno, že říká, že ŽÁDNÁ. A já mám nastavit jumper na základní pozice. Také jsem šel do pevného disku Automatické rozpoznávání a říká, že to má jen nalezeno 1 pevný disk jako sekundární master. Mohl by to být součástí problému? JÁ mít been trying až k brynda tato PC na dlouhou dobu a zdá se přesunout dál. Plese pomůže někdo? Děkuji předem Adam
|
|
|
|||
|
|||
|
oook .. Zní to složitě. Možná špatný pevný disk?, nikoli formátované správně? nastavit jako master nebo slave správně? Může to být cokoliv
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zní to jako má bios smíchu s tebou .. zkuste to znovu-nastavení zkontrolujte příručku o tom, jak dělat svou so.noramlly přepínače na základní desce nebo odstranění i deska battery.then by se mimo jiné opustit disku .. V nastavte jako Master Boot z cd a zkusit .. také zkontrolovat připojení napájení na harddrive.use jiný kabel (prohodit jeden CD-ROM se na pevný disk), nezapomeňte posunout libovolné tlačítko spuštění z cd.do plném rozsahu ne (quik formát), pokud ještě neexistuje vypadat, že pevný disk vyměnit za jiné ten, který máte. zkontrolujte okna disk není poškrábaný nebo znečištěný