μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Pc Complete Mess Up - Tryed να εγκαταστήσετε τα Windows XP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Απριλίου 2009, 14:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Pc Complete Mess Up - Tryed να εγκαταστήσετε τα Windows XP

Όλα Hi,
Επιτραπέζιος υπολογιστής μου έχει πρόβλημα,
Έχω πρόσφατα προβλήματα με την εγκατάσταση OS.
Έχω tryed να εγκαταστήσετε τα Windows XP, αλλά όταν οι μπότες για δεύτερη φορά, όταν δεν έχει σκοπό να σας πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από το CD που λέει ότι ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει κανένα σύστημα OS αρχεία.
Έχω τώρα tryed εγκαταστήσετε τα Windows 2000,
Έχω εγκαταστήσει τα αρχεία του συστήματος και, στη συνέχεια, δεν είναι που μου δίνετε τη δυνατότητα να ξεκινήσουν από ένα δίσκο πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο.
Όταν σε μια από τις μπότες του BIOS που λέει Δημοτικής Master που έχει βρεθεί λέει ΚΑΝΕΝΑ.
Και που έχουν το jumper σε σχέση με την αρχική του θέση.
Επίσης, έχω πάει σε Hard Drive Αυτόματη Αναγνώριση και λέει ότι έχει μόνο βρέθηκαν 1 σκληρό δίσκο ως δευτερεύοντα πλοίαρχο.
Μπορεί αυτό να είναι μέρος του προβλήματος;;

ζητώ να διορθώσετε αυτό το PC για πολύ καιρό τώρα και δεν φαίνεται να προχωρήσουμε περαιτέρω.

PLese βοηθήσει κάθε ένα;;

Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων
Adam
Old 4ης Απριλίου 2009, 18:12
Μέλος Ομάδα

oook .. Ακούγεται περίπλοκο. σκληρούς δίσκους κακό ίσως;, δεν έχει μορφοποιηθεί σωστά; που έχει συσταθεί ως master ή slave σωστά; θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε
Old 5 Απριλίου 2009, 04:19
Ομάδα Δωρητών

ακούγεται σαν bios έχει χαχανίζω μαζί σας .. προσπαθήστε εκ νέου ρύθμιση αυτή ελέγχει το εγχειρίδιο για το πώς να κάνετε την so.noramlly ένα jumper για τη μητρική πλακέτα ή αφαίρεση της μητρικής πλακέτας battery.then θα πάρουν τα άλλα σκληρούς δίσκους .. αφήσουν ένα στο σύνολο που ως master boot από cd και να προσπαθήσουμε .. επίσης να ελέγξετε ότι το πλαίσιο για την εξουσία harddrive.use ένα διαφορετικό καλώδιο (ανταλλάσω το cd το ένα με το δίσκο για σκληρούς δίσκους) θυμάμαι να πιέσει οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από cd.do σε πλήρη μορφή δεν (quik format) ακόμα και αν δεν δούμε ανταλλάσω ότι σκληρούς δίσκους για το άλλο έχετε. ελέγξτε το δίσκο των Windows δεν είναι γδαρμένο ή βρώμικα

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εγκαταστήστε το Windows XP SP2 σε 50 υπολογιστές με Windows Server ανάπτυξη rocket7 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 30 Μαΐου 2009 13:56
Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows Vista ή το Windows 7 jimbeis462 Λειτουργικά συστήματα Windows 22 15 Μαΐου 2009 01:56
Επίκλισης εγκαταστήσετε τα Windows Live Messenger νέες και ακόμη και τώρα επίκλισης εγκαταστήσετε παλιά Mohi212 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 3 26 Ιαν 2009 06:55
Tryed να προσθέσω δεύτερο σκληρό δίσκο για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων mangler181 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 11 Νοε 2007 14:50
Σε ένα χάος munky Λειτουργικά συστήματα Windows 4 6η Ιουλ 2007 07:55
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.