manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Pc Cijela raščerupati - Tryed Da biste instalirali Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 4. travanj 2009, 14:52
Novi član grupe

Default Pc Cijela raščerupati - Tryed Da biste instalirali Windows XP

Hi All,
Moj desktop računalo ima problem
Ja sam nedavno ima problema sa OS-setup.
Imam tryed Da biste instalirali Windows XP, ali kad ga čizme za drugi put, kad ti nije značilo da pritisnete bilo koju tipku za boot s CD-a ona kaže da PC nije pronađena nijedna OS sistemskih datoteka.
Imam sad tryed instalirati Windows 2000,
Imam instaliran sistem kartoteka i onda se to ne daje mi opciju za boot disk s pritiskom na bilo koju tipku.
Kada BIOS čizme svakog piše koji Primary Master je zatekao se govori NIŠTA.
I ja postavili jumper na primarnu poziciju.
Također sam otišao u Hard Drive Auto Priznavanje i ona kaže da je pronašao samo 1 hard disk kao sekundarna majstora.
Ovo bi mogao biti dio problema?

sam težak to škripac ovaj PC za dugo vremena sada i izgleda da ne kretati dalje.

Pleše tko pomoći?

Mnogobrojan hvala unaprijed
Adam
Old 4. travanj 2009, 18:12
Member Group

oook .. zvuci komplicirano. loš harddrive možda?, nije ispravno formatiran? postavi kao gospodar ili rob ispravno? mogao bi biti ništa
Old 5. travanj 2009, 04:19
Donatorska Grupa

zvuči kao da se bios smijati s vama .. pokušajte ponovno provjerite postavke Vašeg Internet priručnik o tome kako učiniti so.noramlly njene jedan jumper na matičnoj ploči ili uklanjanjem matične ploče battery.then bih uzeti druge harddrive .. otići postaviti u taj kao master boot from cd i pokušajte provjeriti .. da struju veze na drugu harddrive.use kabela (trampa CD onaj sa harddrive na) zapamtiti gurnuti bilo koji gumb to čizma from cd.do potpuni format ne (quik format) i ako još uvijek ne izgledaju da harddrive trampa za druge one koju imaju. provjeriti svoje prozore disketu nije izgreben ili prljave

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.34GHZ overclockane! Athlon64 3000 +
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1,50 gig DDR
Grafička kartica (e):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY zrakom hlađeni heatsink
Network / Internet:
djevica 50mbps
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Prozor je 7 Ultimate
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj rocket7 Windows Operating Systems 1 30. svibanj 2009 13:56
Ne možete instalirati sustav Windows Vista ili Windows 7 jimbeis462 Windows Operating Systems 22 15. svibanj 2009 01:56
Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare Mohi212 Email, VoIP & IM Razgovor 3 26 siječanj 2009 06:55
Tryed dodaj u drugi tvrdi disk za sigurnosno kopiranje datoteka mangler181 Drives & Izmjenjivi mediji 2 11. studeni 2007 14:50
U neredu munky Windows Operating Systems 4 6. srpnja 2007 07:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.