![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All, Moj desktop računalo ima problem Ja sam nedavno ima problema sa OS-setup. Imam tryed Da biste instalirali Windows XP, ali kad ga čizme za drugi put, kad ti nije značilo da pritisnete bilo koju tipku za boot s CD-a ona kaže da PC nije pronađena nijedna OS sistemskih datoteka. Imam sad tryed instalirati Windows 2000, Imam instaliran sistem kartoteka i onda se to ne daje mi opciju za boot disk s pritiskom na bilo koju tipku. Kada BIOS čizme svakog piše koji Primary Master je zatekao se govori NIŠTA. I ja postavili jumper na primarnu poziciju. Također sam otišao u Hard Drive Auto Priznavanje i ona kaže da je pronašao samo 1 hard disk kao sekundarna majstora. Ovo bi mogao biti dio problema? sam težak to škripac ovaj PC za dugo vremena sada i izgleda da ne kretati dalje. Pleše tko pomoći? Mnogobrojan hvala unaprijed Adam |
|
| |||
| |||
| oook .. zvuci komplicirano. loš harddrive možda?, nije ispravno formatiran? postavi kao gospodar ili rob ispravno? mogao bi biti ništa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zvuči kao da se bios smijati s vama .. pokušajte ponovno provjerite postavke Vašeg Internet priručnik o tome kako učiniti so.noramlly njene jedan jumper na matičnoj ploči ili uklanjanjem matične ploče battery.then bih uzeti druge harddrive .. otići postaviti u taj kao master boot from cd i pokušajte provjeriti .. da struju veze na drugu harddrive.use kabela (trampa CD onaj sa harddrive na) zapamtiti gurnuti bilo koji gumb to čizma from cd.do potpuni format ne (quik format) i ako još uvijek ne izgledaju da harddrive trampa za druge one koju imaju. provjeriti svoje prozore disketu nije izgreben ili prljave
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj | rocket7 | Windows Operating Systems | 1 | 30. svibanj 2009 13:56 |
| Ne možete instalirati sustav Windows Vista ili Windows 7 | jimbeis462 | Windows Operating Systems | 22 | 15. svibanj 2009 01:56 |
| Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare | Mohi212 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 26 siječanj 2009 06:55 |
| Tryed dodaj u drugi tvrdi disk za sigurnosno kopiranje datoteka | mangler181 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 11. studeni 2007 14:50 |
| U neredu | munky | Windows Operating Systems | 4 | 6. srpnja 2007 07:55 |
| Thread Tools | |
| |