kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Komplett pc Mess Up - tryed telepíteni a Windows XP

Reply

Téma eszközök
Old Április 4, 2009, 14:52
Új tag Csoport

Hi All,
Az én asztali gépen van egy probléma,
Én nemrég olyan problémákkal, melyeket az operációs rendszer beállítása.
Van tryed telepíteni a Windows XP de ha elindul a második alkalom, amikor a nem igazán hoz sajtó akármi kulcs-hoz csomagtartó-ból CD azt mondja, hogy a PC nem talált semmilyen operációs rendszer fájlokat.
Nekem van most tryed telepíteni a Windows 2000,
Nekem van beiktatott a rendszer fájlokat és akkor nem adja meg a lehetőséget, hogy csomagtartó-ból korong bármely gomb megnyomásával.
Amikor a BIOS elindul minden azt mondja Primary Master, amely azt találta, hogy azt mondja NINCS.
És azt is beállíthatjuk, hogy a jumper, hogy az elsődleges álláspontját.
Azt is ment merevlemez Auto Elismerés és azt mondja, hogy csak 1 merevlemez található másodlagos master.
Lehetne ezt a részét a probléma??

Nekem van kipróbálás-hoz erősít ez PC-hosszú ideje most, és úgy tűnik, hogy nem mozog tovább.

Kérlek, segítsen valaki??

Nagyon köszönöm előre
Adam
Old Április 4, 2009, 18:12
Csoport tagja

Úúk .. hangok bonyolult. Rossz merevlemez talán?, formai hiba? létre, vagy master slave rendesen? bármi megeshet
Old Április 5, 2009, 04:19
Donor Group

úgy hangzik, mint bios van birtoklás egy kuncogás veled .. próbálja újra beállítás, hogy ellenőrizze a kézikönyvet, hogyan kell csinálni so.noramlly a egy jumpert az alaplapon vagy eltávolítani az alaplap battery.then én kerül ki a másik hardverre .. onnan távozni az állítja be, hogy a master boot CD-n, és próbálja .. azt is ellenőrzik, hogy a tápellátást a harddrive.use egy másik kábelt (cserél a CD-meghajtót egy-val a merevlemez be) emlékezni, hogy nyomd meg valamelyik gombot, hogy indítsunk cd.do teljes formában sem (Quik formátum), ha még mindig nem néz cserebere, hogy a merevlemez a másik van. Ellenőrizze a Windows lemez nem karcos vagy piszkos

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.34GHZ túlhajtott! Athlon64 3000 +
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1,50 gig DDR
Grafikus kártya (k):
256mb pci G-force
Hangkártya:
Sound Blaster HD 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY léghűtéses hűtőborda
Hálózat / Internet:
szűz 50mbps
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Ablak 7 Ultimate
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.