![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All, Az én asztali gépen van egy probléma, Én nemrég olyan problémákkal, melyeket az operációs rendszer beállítása. Van tryed telepíteni a Windows XP de ha elindul a második alkalom, amikor a nem igazán hoz sajtó akármi kulcs-hoz csomagtartó-ból CD azt mondja, hogy a PC nem talált semmilyen operációs rendszer fájlokat. Nekem van most tryed telepíteni a Windows 2000, Nekem van beiktatott a rendszer fájlokat és akkor nem adja meg a lehetőséget, hogy csomagtartó-ból korong bármely gomb megnyomásával. Amikor a BIOS elindul minden azt mondja Primary Master, amely azt találta, hogy azt mondja NINCS. És azt is beállíthatjuk, hogy a jumper, hogy az elsődleges álláspontját. Azt is ment merevlemez Auto Elismerés és azt mondja, hogy csak 1 merevlemez található másodlagos master. Lehetne ezt a részét a probléma?? Nekem van kipróbálás-hoz erősít ez PC-hosszú ideje most, és úgy tűnik, hogy nem mozog tovább. Kérlek, segítsen valaki?? Nagyon köszönöm előre Adam |
|
| |||
| |||
| Úúk .. hangok bonyolult. Rossz merevlemez talán?, formai hiba? létre, vagy master slave rendesen? bármi megeshet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| úgy hangzik, mint bios van birtoklás egy kuncogás veled .. próbálja újra beállítás, hogy ellenőrizze a kézikönyvet, hogyan kell csinálni so.noramlly a egy jumpert az alaplapon vagy eltávolítani az alaplap battery.then én kerül ki a másik hardverre .. onnan távozni az állítja be, hogy a master boot CD-n, és próbálja .. azt is ellenőrzik, hogy a tápellátást a harddrive.use egy másik kábelt (cserél a CD-meghajtót egy-val a merevlemez be) emlékezni, hogy nyomd meg valamelyik gombot, hogy indítsunk cd.do teljes formában sem (Quik formátum), ha még mindig nem néz cserebere, hogy a merevlemez a másik van. Ellenőrizze a Windows lemez nem karcos vagy piszkos