פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

הבלגן השלם Pc Up - tryed להתקין את Windows XP

Reply

שרשרת כלים
Old 4 אפריל 2009, 14:52
קבוצת חברות חדשות

Default הבלגן השלם Pc Up - tryed להתקין את Windows XP

Hi All,
המחשב השולחני שלי יש בעיה,
באחרונה אני נתקל בבעיות עם הגדרת מערכת ההפעלה.
יש לי tryed להתקין את Windows XP אבל כשזה המגפיים בפעם השנייה, כאשר לא שלך אמורה הקש על מקש כלשהו כדי לבצע אתחול מהתקליטור זה אומר כי המחשב לא מצאה את כל הקבצים במערכת ההפעלה.
יש לי עכשיו tryed להתקין את Windows 2000,
אני התקנתי את קבצי המערכת ואז זה לא נותן לי אפשרות לאתחל מהדיסק על ידי הקשה על מקש כלשהו.
כאשר מגפי ה-BIOS את כל זה אומר הורים אשר ראשיים זה מצא אותו אומר NONE.
ואני צריך להגדיר את הסוודר לתפקיד הראשי.
יש לי גם נכנס לתוך כונן קשיח זיהוי אוטומטי וזה אומר שיש לה רק 1 נמצא בכונן הקשיח כמו הורים משני.
זה יכול להיות חלק מהבעיה??

הייתי מנסה לתקן את המחשב במשך זמן רב עכשיו נראה עוד יותר לא לזוז.

Plese לעזור לכל אחד??

הרבה תודה מראש
אדם
Old 4 אפריל 2009, 18:12
חבר קבוצת

אווק .. נשמע מסובך. harddrive רע אולי?, לא בפורמט מתאים? להגדיר בתור מאסטר או עבד כראוי? יכול להיות כל דבר
Old 5 אפריל 2009, 04:19
קבוצת תורמים

נשמע כמו ה-BIOS לאחר צחקוק איתך .. לנסות מחדש הגדרה ידנית זה הסימון שלך על איך לעשות את so.noramlly סוודר שלה על לוח האם או הסרת battery.then האם אני לוקח את harddrive אחרים .. לעזוב אחד ב להגדיר כי ככל האתחול הראשית מתקליטור ונסה .. כי גם לבדוק את החיבור כוח על harddrive.use כבל שונים (להחליף את כונן התקליטורים עם harddrive על) זוכר לדחוף כל כפתור האתחול cd.do פורמט מלא לא (בפורמט Quik) אם עדיין לא נראה כי החלפה harddrive עבור האחר לך. בדיקת הדיסק של Windows אינו שרוט או מלוכלך

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התקנת Windows XP SP2 על 50 מחשבים עם מערכת Windows Server פריסה rocket7 מערכות ההפעלה Windows 1 ה -30 במאי 2009 13:56
אין אפשרות להתקין את Windows Vista או ב-Windows 7 jimbeis462 מערכות ההפעלה Windows 22 ה -15 במאי 2009 01:56
צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן Mohi212 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 3 26 ינואר 2009 06:55
כדי להוסיף Tryed השני כונן קשיח לגיבוי קבצים mangler181 כוננים & נשלפת 2 11th נובמבר 2007 14:50
בשנת בלאגן munky מערכות ההפעלה Windows 4 6 יולי 2007 07:55
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.