![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Hi All, המחשב השולחני שלי יש בעיה, באחרונה אני נתקל בבעיות עם הגדרת מערכת ההפעלה. יש לי tryed להתקין את Windows XP אבל כשזה המגפיים בפעם השנייה, כאשר לא שלך אמורה הקש על מקש כלשהו כדי לבצע אתחול מהתקליטור זה אומר כי המחשב לא מצאה את כל הקבצים במערכת ההפעלה. יש לי עכשיו tryed להתקין את Windows 2000, אני התקנתי את קבצי המערכת ואז זה לא נותן לי אפשרות לאתחל מהדיסק על ידי הקשה על מקש כלשהו. כאשר מגפי ה-BIOS את כל זה אומר הורים אשר ראשיים זה מצא אותו אומר NONE. ואני צריך להגדיר את הסוודר לתפקיד הראשי. יש לי גם נכנס לתוך כונן קשיח זיהוי אוטומטי וזה אומר שיש לה רק 1 נמצא בכונן הקשיח כמו הורים משני. זה יכול להיות חלק מהבעיה?? הייתי מנסה לתקן את המחשב במשך זמן רב עכשיו נראה עוד יותר לא לזוז. Plese לעזור לכל אחד?? הרבה תודה מראש אדם |
|
| |||
| |||
| אווק .. נשמע מסובך. harddrive רע אולי?, לא בפורמט מתאים? להגדיר בתור מאסטר או עבד כראוי? יכול להיות כל דבר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו ה-BIOS לאחר צחקוק איתך .. לנסות מחדש הגדרה ידנית זה הסימון שלך על איך לעשות את so.noramlly סוודר שלה על לוח האם או הסרת battery.then האם אני לוקח את harddrive אחרים .. לעזוב אחד ב להגדיר כי ככל האתחול הראשית מתקליטור ונסה .. כי גם לבדוק את החיבור כוח על harddrive.use כבל שונים (להחליף את כונן התקליטורים עם harddrive על) זוכר לדחוף כל כפתור האתחול cd.do פורמט מלא לא (בפורמט Quik) אם עדיין לא נראה כי החלפה harddrive עבור האחר לך. בדיקת הדיסק של Windows אינו שרוט או מלוכלך
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת Windows XP SP2 על 50 מחשבים עם מערכת Windows Server פריסה | rocket7 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -30 במאי 2009 13:56 |
| אין אפשרות להתקין את Windows Vista או ב-Windows 7 | jimbeis462 | מערכות ההפעלה Windows | 22 | ה -15 במאי 2009 01:56 |
| צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן | Mohi212 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 26 ינואר 2009 06:55 |
| כדי להוסיף Tryed השני כונן קשיח לגיבוי קבצים | mangler181 | כוננים & נשלפת | 2 | 11th נובמבר 2007 14:50 |
| בשנת בלאגן | munky | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 6 יולי 2007 07:55 |
| שרשרת כלים | |
| |