![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All, Mano stalinis kompiuteris turi problemą, Aš neseniai buvo problemų su OS įdiegimo. Turiu tryed Windows XP diegti, tačiau jei tai batai ne antrą kartą, kai jūsų nėra skirtas paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš CD jis sako, kad kompiuteris nebuvo rasta jokių OS failus. Aš dabar tryed įdiegti Windows 2000, Turiu įdiegta sistema failų ir tai nėra, kad suteikėte man galimybę įkelti iš disko, paspausdami bet kurį mygtuką. Jei BIOS batai iki bet ji sako, kurios pagrindiniai Meistras rado ji sako NĖRA. Ir aš taip Jumper į pirminę padėtį. Aš taip pat atvyko į Hard Drive Auto pripažinimas ir jis sako, kad jis tik Rasta 1 kietąjį diską kaip antrinės meistras. Ar tai gali būti dalis problemos? Man buvo bandoma išspręsti šį kompiuterį ilgą laiką dabar ir atrodo, kad perkelti ne daugiau. PLese padėti kas nors? Many thanks in advance Adomas |
|
| |||
| |||
| oook .. Panašiai sudėtinga. Bad diską gal?, nėra suformatuotas teisingai? įsteigta kaip kapitono ar vergas tinkamai? galima nieko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip ir BIOS atsižvelgdamas krizenimas su jumis .. pabandykite iš naujo nustatyti jos patikrinti savo vadovą apie tai, kaip padaryti savo so.noramlly megztinis ant plokštės arba pašalinti plokštė battery.then Norėčiau apsidrausti kitos diską .. palikti viena ir nustatyti, kad, kaip master boot iš CD ir išbandyti, kad .. Taip pat patikrinkite, ar elektros jungtis į harddrive.use skirtingų kabelių (mainytis CD diskas su vienu diską m.) Nepamirškite stumti bet kurį mygtuką, kad paleisti iš cd.do visą formatavimą nėra (quik formato), jei dar ne ieškoti mainytis kad diską už kitas Jums. patikrinkite, ar jūsų Windows diskas nėra subraižytas arba nešvarus
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdiekite Windows XP SP2, 50 kompiuterių su Windows Deployment server | rocket7 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 30, 2009 13:56 |
| Nepavyksta įdiegti "Windows Vista ar Windows 7 | jimbeis462 | Windows "operacinės sistemos | 22 | Gegužė 15, 2009 01:56 |
| Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas | Mohi212 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 sausis 2009 06:55 |
| Tryed pridėti antrą kietąjį diską į atsargines failų | mangler181 | Drives & Removable Media | 2 | Lapkritis 11, 2007 14:50 |
| Į netvarka | munky | Windows "operacinės sistemos | 4 | 6 liepa 2007 07:55 |
| Temos įrankiai | |
| |