![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All, Mans galddators ir problēma, Es nesen ir problēmas ar OS setup. Man ir tryed uzstādīt Windows XP, bet, ja tas zābaki līdz ar otro reizi, kad jūsu nav paredzēts preses ielādēt jebkuru taustiņu, no CD ir teikts, ka PC neatrada nevienu OS sistēmas failus. Man ir tagad tryed instalēt Windows 2000, Man ir uzstādītas sistēmas failus un tad tā nav, ka devāt man iespēju boot no diska, nospiežot jebkuru taustiņu. Kad BIOS zābaki nekādus tā saka, kas Primary Master ir konstatējusi, ka saka nav. Un man ir noteikts jumper uz primāro pozīciju. Man ir arī radījušas cietie diski Auto atzīšana un tā saka, ka tā ir tikai atraduši 1 cieto disku kā sekundāro master. Vai tas ir daļa no problēmas? Esmu bijis mēģina noteikt šo datoru ilgu laiku, un šķiet, lai pārvietotos no tālāk. PLese palīdzēt kāds? Many thanks in advance Adam |
|
| |||
| |||
| oook .. izklausās sarežģīta. slikti Harddrive varbūt?, nav formatēts pareizi? izveidots kā master vai slave pareizi? var būt jebkas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izklausās bios ir, kam ķiķināšana ar jums .. mēģināt vēlreiz, nosakot to pārbaudīt jūsu kvalitātes rokasgrāmatu, kā to izdarīt so.noramlly tās jumper uz mātesplates vai noņemšanas mātesplati battery.then Es gribētu izņemt citas Harddrive .. izbraukt no ir noteikts, ka master boot no cd un mēģini ka .. arī pārbaudīt enerģijas savienojums harddrive.use dažādu kabeli (SWOP cd drive viens ar Harddrive on) atcerieties push jebkuru pogu, lai boot no cd.do pilnā formātā nav (Quik formāts), ja vēl nav izskats SWOP ka Harddrive uz otru esat. pārbauda jūsu Windows disks nav saskrāpēts vai netīrs