rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Pc Kompletny bałagan - Tryed Aby zainstalować system Windows XP

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 kwietnia 2009, 14:52
Nowe państwa grupy

Default Pc Kompletny bałagan - Tryed Aby zainstalować system Windows XP

Hi All,
Mój komputer stacjonarny ma problem,
Mam ostatnio problemy z konfiguracją systemu operacyjnego.
Mam tryed Aby zainstalować system Windows XP, ale kiedy ładuje się do pamięci po raz drugi, gdy nie służy do naciśnij dowolny klawisz, aby uruchomić komputer z dysku CD, że ich komputer nie znalazła żadnego OS systemu plików.
Mam teraz tryed zainstalować system Windows 2000,
Mam zainstalowany system plików, a następnie nie dając mi możliwość uruchamiania z dysku przez naciśnięcie dowolnego klawisza.
Gdy BIOS ładuje się do wszelkich mówi Primary Master, który go znalazł on mówi NIE DOTYCZY.
I mam ustawić zworki do pierwotnej pozycji.
Mam również rozeznanie w Hard Drive automatycznego uznawania i mówi, że znaleziono tylko 1 dysk twardy jako drugorzędne kapitana.
Czy jest to część problemu?

I zostały próbuje naprawić ten komputer od dłuższego czasu i wydaje się, aby przenieść dalsze.

Proszę pomóc jednemu?

Many thanks in advance
Adam
Old 4 kwietnia 2009, 18:12
Członek grupy

oook .. dźwięki skomplikowane. dysków twardych może być złe? nie sformatowany? skonfigurowany jako master lub slave właściwie? może być żadnych
Old 5. kwietnia 2009, 04:19
Grupa dawcy

brzmi jak bios jest o giggle z Tobą .. spróbuj ponownie sprawdzić swoje ustawienia to podręcznik o tym, jak zrobić swój so.noramlly zworki na płycie głównej lub wyjmowania płyty głównej battery.then Chciałbym wykupić innych dysków twardych .. wyjechać w zestawie, że Master Boot z CD i spróbuj .. również zaznaczyć, że moc połączenia na inny harddrive.use kabla (zamiana napędu CD jeden z dysków twardych na) pamiętaj, aby nacisnąć dowolny przycisk, aby uruchomić komputer z cd.do pełnym formacie nie (w formacie quik) jeśli nadal nie patrzeć, że zamiana dysków twardych do drugiej masz. Sprawdź swoje okna na dysku nie jest zarysowany lub brudny

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.3GhZ AMD
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1 gig ddr
Karta graficzna (y):
256 G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
diy Watercooling
Sieć / Internet:
dziewicy 50MB
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Vista Ultimate
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.