menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Ks Kompletné Mess Up - tryed na inštaláciu systému Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 4 apríla 2009, 14:52
Nový člen skupiny

Default Ks Kompletné Mess Up - tryed na inštaláciu systému Windows XP

Zdravím všetkých,
Do stolného počítača má problém
Nedávno som sa s problémami s nastavením OS.
Mám tryed inštaláciu systému Windows XP, ale keď sa na topánky, druhýkrát, keď nie je váš chcel stlačením ľubovoľného klávesu spustíte systém z disku CD sa hovorí, že PC nezistila žiadne súbory operačného systému.
Mám teraz tryed inštaláciu systému Windows 2000,
Nainstaloval som si systémové súbory a potom to nie je mi dal možnosť spúšťania z disku stlačením ľubovoľného klávesu.
BIOS pri každom štarte spúšťa, ktorá hovorí, že primárna master sa zistilo, že hovorí, že ŽIADNA.
A já mám nastaviť jumper na základnej pozície.
Tiež som išiel do pevného disku Automatické rozpoznávanie a hovorí, že to má len nájdených 1 pevný disk ako sekundárny master.
Mohol by to byť súčasťou problému?

JÁ mať been trying až k Brynda táto PC na dlhú dobu a zdá sa presunúť ďalej.

Plese pomôže niekto?

Ďakujem vopred
Adam
Old 4 apríla 2009, 18:12
Člen Skupina

oook .. Znie to zložito. Možno zlý pevný disk?, Nie formátované správne? nastaviť ako master alebo slave správne? Môže to byť čokoľvek
Old 5 apríla 2009, 04:19
Darcu Skupina

Znie to ako má bios smiechu s tebou .. skúste to znovu-nastavenie skontrolujte príručku o tom, ako robiť svoju so.noramlly prepínače na základnej doske alebo odstránenie aj doska battery.then by sa okrem iného opustiť disku .. V nastavte ako Master Boot z cd a skúsiť .. tiež skontrolovať pripojenie napájania na harddrive.use iný kábel (prehodiť jeden CD-ROM sa na pevný disk), nezabudnite posunúť ľubovoľné tlačidlo spustenie z cd.do plnom rozsahu nie (quik formát), ak ešte neexistuje vyzerať, že pevný disk vymeniť za iné ten, ktorý máte. skontrolujte okná disk nie je poškriabaný alebo zašpinený

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.