![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Zdravím všetkých,
Do stolného počítača má problém Nedávno som sa s problémami s nastavením OS. Mám tryed inštaláciu systému Windows XP, ale keď sa na topánky, druhýkrát, keď nie je váš chcel stlačením ľubovoľného klávesu spustíte systém z disku CD sa hovorí, že PC nezistila žiadne súbory operačného systému. Mám teraz tryed inštaláciu systému Windows 2000, Nainstaloval som si systémové súbory a potom to nie je mi dal možnosť spúšťania z disku stlačením ľubovoľného klávesu. BIOS pri každom štarte spúšťa, ktorá hovorí, že primárna master sa zistilo, že hovorí, že ŽIADNA. A já mám nastaviť jumper na základnej pozície. Tiež som išiel do pevného disku Automatické rozpoznávanie a hovorí, že to má len nájdených 1 pevný disk ako sekundárny master. Mohol by to byť súčasťou problému? JÁ mať been trying až k Brynda táto PC na dlhú dobu a zdá sa presunúť ďalej. Plese pomôže niekto? Ďakujem vopred Adam
|
|
|
|||
|
|||
|
oook .. Znie to zložito. Možno zlý pevný disk?, Nie formátované správne? nastaviť ako master alebo slave správne? Môže to byť čokoľvek
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Znie to ako má bios smiechu s tebou .. skúste to znovu-nastavenie skontrolujte príručku o tom, ako robiť svoju so.noramlly prepínače na základnej doske alebo odstránenie aj doska battery.then by sa okrem iného opustiť disku .. V nastavte ako Master Boot z cd a skúsiť .. tiež skontrolovať pripojenie napájania na harddrive.use iný kábel (prehodiť jeden CD-ROM sa na pevný disk), nezabudnite posunúť ľubovoľné tlačidlo spustenie z cd.do plnom rozsahu nie (quik formát), ak ešte neexistuje vyzerať, že pevný disk vymeniť za iné ten, ktorý máte. skontrolujte okná disk nie je poškriabaný alebo zašpinený