мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Пц Цијела рашчерупати - Трыед Да бисте инсталирали Уиндоус КСП

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. април 2009, 14:52
Нови члан групе

Default Пц Цијела рашчерупати - Трыед Да бисте инсталирали Уиндоус КСП

Хи Алл,
Мој десктоп рачунар има проблем
Ја сам недавно има проблема са ОС-сетуп.
Имам трыед Да бисте инсталирали Уиндоус КСП, али кад га чизме за други пут, кад ти није значило да притиснете било који тастер за боот са ЦД-а она каже да ПЦ није пронађена ниједна ОС системских датотека.
Имам сад трыед инсталирате Уиндоус 2000,
Имам инсталиран систем картотека и онда се то не даје ми опцију за боот диск са притиском на било који тастер.
Када БИОС чизме сваког пише који Примары Мастер је затекао се говори НИШТА.
И ја поставили јумпер на примарну позицију.
Такође сам отишао у Хард Дриве Ауто Признавање и она каже да је пронашао само 1 хард диск као секундарна мајстора.
Ово би могао бити део проблема?

сам тежак за шкрипац данашји ПЦ за дуго времена сада и изгледа да не кретати даље.

Плеше ко помоћи?

Многобројан захвалност унапријед
Адам
Old 4. април 2009, 18:12
Мембер Гроуп

ооок .. звуци компликовано. лош харддриве можда?, није исправно форматиране? постави као господар или роб исправно? могао би бити ништа
Old 5. април 2009, 04:19
Донаторска Група

звучи као да се БИОС-смијати са вама .. покушајте поново проверите подешавања Вашег Интернет приручник о томе како да урадите со.норамллы њене један јумпер на матичној плочи или уклањањем матичне плоче баттеры.тхен бих узети друге харддриве .. отићи поставити у тај као мастер боот фром цд и покушајте проверити .. да струју везе на другу харддриве.усе кабла (трампа ЦД онај са харддриве на) запамтити гурнути било који дугме то чизма фром цд.до потпуни формат не (куик формат) и ако још увек не изгледају да харддриве трампа за друге оне коју имају. проверити своје прозоре дискете није изгребен или прљаве

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај роцкет7 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 30 мај 2009 13:56
Не можете да инсталирате систем Уиндоус Виста или Уиндоус 7 јимбеис462 Уиндоус Оператинг Сыстемс 22 15 мај 2009 01:56
Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе Мохи212 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 3 26 јануар 2009 06:55
Трыед додај у други тврди диск за безбедносно копирање датотека манглер181 Дривес & Измјењиви медији 2 11 новембар 2007 14:50
У нереду мункы Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 6. јула 2007 07:55
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц