![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл, Мој десктоп рачунар има проблем Ја сам недавно има проблема са ОС-сетуп. Имам трыед Да бисте инсталирали Уиндоус КСП, али кад га чизме за други пут, кад ти није значило да притиснете било који тастер за боот са ЦД-а она каже да ПЦ није пронађена ниједна ОС системских датотека. Имам сад трыед инсталирате Уиндоус 2000, Имам инсталиран систем картотека и онда се то не даје ми опцију за боот диск са притиском на било који тастер. Када БИОС чизме сваког пише који Примары Мастер је затекао се говори НИШТА. И ја поставили јумпер на примарну позицију. Такође сам отишао у Хард Дриве Ауто Признавање и она каже да је пронашао само 1 хард диск као секундарна мајстора. Ово би могао бити део проблема? сам тежак за шкрипац данашји ПЦ за дуго времена сада и изгледа да не кретати даље. Плеше ко помоћи? Многобројан захвалност унапријед Адам |
|
| |||
| |||
| ооок .. звуци компликовано. лош харддриве можда?, није исправно форматиране? постави као господар или роб исправно? могао би бити ништа |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звучи као да се БИОС-смијати са вама .. покушајте поново проверите подешавања Вашег Интернет приручник о томе како да урадите со.норамллы њене један јумпер на матичној плочи или уклањањем матичне плоче баттеры.тхен бих узети друге харддриве .. отићи поставити у тај као мастер боот фром цд и покушајте проверити .. да струју везе на другу харддриве.усе кабла (трампа ЦД онај са харддриве на) запамтити гурнути било који дугме то чизма фром цд.до потпуни формат не (куик формат) и ако још увек не изгледају да харддриве трампа за друге оне коју имају. проверити своје прозоре дискете није изгребен или прљаве
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај | роцкет7 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30 мај 2009 13:56 |
| Не можете да инсталирате систем Уиндоус Виста или Уиндоус 7 | јимбеис462 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 22 | 15 мај 2009 01:56 |
| Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе | Мохи212 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 26 јануар 2009 06:55 |
| Трыед додај у други тврди диск за безбедносно копирање датотека | манглер181 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 11 новембар 2007 14:50 |
| У нереду | мункы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 6. јула 2007 07:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |