az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Up Pc Komple Mess - pencere eşiği XP yüklemek için Tryed

Reply

Konu Araçları
Old 4 Nisan 2009, 14:52
Yeni Üye Grubu

Default Up Pc Komple Mess - pencere eşiği XP yüklemek için Tryed

Hi all,
Masaüstü bilgisayar, bir sorun vardır
Geçenlerde OS kurulumu ile ilgili sorunlar ettirmektedirler.
Ama pencere eşiği XP yüklemek için ikinci kez, ne zaman herhangi bir önyükleme CD tuşuna gütmemektedir kadar zaman botları bu bilgisayar herhangi bir işletim sistemi dosyalarını bulunamadı söylüyor tryed var.
Şimdi Windows 2000 yüklerseniz, tryed var
Ben ve benim önyükleme diski herhangi bir tuşa basarak gelen seçenek bırakmayacak sistem dosyaları yüklü.
Ne kadar BIOS çizme her hangi İlköğretim Master onu YOK diyor bulduğunu söyledi.
Ve birincil konuma jumper ayarlamanız gerekir.
Ayrıca Sabit Disk Otomatik Tanıma girdi ve bunun yalnızca ikincil yöneticisi olarak 1 sabit disk bulduğunu söyledi.
Bu sorunun bir parçası olabilir mi?

Ben uzun zamandır bu PC düzeltmek için uğraşıyorlar ve daha fazla hareket gibi görünüyor.

Plese herhangi bir yardım?

Many thanks in advance
Adam
Old 4 Nisan 2009, 18:12
Üye Grubu

oook .. karmaşık. kötü sabitdisk belki?, düzgün biçimlendirilmemiş? yüksek lisans veya köle gibi düzgün ayarlamak? şey olabilir
Old 5 Nisan 2009, 04:19
Bağış Grubu

BIOS gibi sesler size bir giggle yaşıyor .. yeniden deneyin nasıl so.noramlly anakart üzerindeki bir jumper yapmak veya diğer sabitdisk dışarı alacaktı .. bırakın bir anakart battery.then i çıkarmadan üzerinde elle kontrol ayarı o CD'den ana önyükleme ve aynı zamanda .. deneyin farklı bir kablo (on sabitdisk ile cd sürücü bir takas harddrive.use güç bağlantısını kontrol set) önyükleme için bir tam biçimlendirme cd.do herhangi bir düğmeye bas unutmayın değil (quik biçimi) eğer hala göz takas olduğu diğer bir sen var için sabitdisk. Windows disk denetimi çizik değil veya kirli

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından