![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
Masaüstü bilgisayar, bir sorun vardır Geçenlerde OS kurulumu ile ilgili sorunlar ettirmektedirler. Ama pencere eşiği XP yüklemek için ikinci kez, ne zaman herhangi bir önyükleme CD tuşuna gütmemektedir kadar zaman botları bu bilgisayar herhangi bir işletim sistemi dosyalarını bulunamadı söylüyor tryed var. Şimdi Windows 2000 yüklerseniz, tryed var Ben ve benim önyükleme diski herhangi bir tuşa basarak gelen seçenek bırakmayacak sistem dosyaları yüklü. Ne kadar BIOS çizme her hangi İlköğretim Master onu YOK diyor bulduğunu söyledi. Ve birincil konuma jumper ayarlamanız gerekir. Ayrıca Sabit Disk Otomatik Tanıma girdi ve bunun yalnızca ikincil yöneticisi olarak 1 sabit disk bulduğunu söyledi. Bu sorunun bir parçası olabilir mi? Ben uzun zamandır bu PC düzeltmek için uğraşıyorlar ve daha fazla hareket gibi görünüyor. Plese herhangi bir yardım? Many thanks in advance Adam
|
|
|
|||
|
|||
|
oook .. karmaşık. kötü sabitdisk belki?, düzgün biçimlendirilmemiş? yüksek lisans veya köle gibi düzgün ayarlamak? şey olabilir
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
BIOS gibi sesler size bir giggle yaşıyor .. yeniden deneyin nasıl so.noramlly anakart üzerindeki bir jumper yapmak veya diğer sabitdisk dışarı alacaktı .. bırakın bir anakart battery.then i çıkarmadan üzerinde elle kontrol ayarı o CD'den ana önyükleme ve aynı zamanda .. deneyin farklı bir kablo (on sabitdisk ile cd sürücü bir takas harddrive.use güç bağlantısını kontrol set) önyükleme için bir tam biçimlendirme cd.do herhangi bir düğmeye bas unutmayın değil (quik biçimi) eğer hala göz takas olduğu diğer bir sen var için sabitdisk. Windows disk denetimi çizik değil veya kirli