менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Шт повний безлад Up - Tryed для установки Windows XP

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 квітня 2009, 14:52
Нові члени групи

Привет All,
Мій робочий стіл комп'ютера виникає проблема,
Я недавно були проблеми з установкою ОС.
Я Tryed для установки Windows XP, але коли воно завантажується в другий раз, коли ваша не означає натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска він говорить, що комп'ютер не виявив жодних файлів операційної системи.
Я зараз Tryed установці Windows 2000,
Я встановив системні файли і тоді це не даючи мені можливість завантажитися з диска, натиснувши будь-яку клавішу.
Коли завантажується BIOS будь-якому йдеться Primary Master йому було говорить НІ.
І я поставив перемичку на основній позиції.
Крім того, я пішов на жорсткий диск Авто визнання і він говорить, що він знайдено лише 1 жорсткий диск як Secondary Master.
Чи може це бути частиною проблеми?

Я намагався виправити це ПК на довгий час і здається, що рухатися далі.

Plese допомогти будь-якому одному?

Велике спасибі заздалегідь
Адам
Old 4 квітня 2009, 18:12
Член групи

oook .. Звучить складно. жорсткого диска, може бути погано?, не відформатована неправильно? створена як головний або підпорядкований правильно? може бути що завгодно
Old 5 квітня 2009, 04:19
Донор групи

Схоже BIOS надає хихикати з вами .. повторного встановлення його перевірити в керівництві про те, як зробити свою so.noramlly перемичку на материнській платі або видалення плат battery.then я б вивезти інший жорсткий диск .. залишити одну встановити, що в якості майстра завантаження з CD і спробувати .. також перевірити підключення живлення на harddrive.use інший кабель (SWOP компакт диск з одним жорстким диском на) не забудьте натиснути на будь-яку кнопку для завантаження з cd.do повному форматі немає (QUIK формат), якщо ще не дивитися SWOP, що жорсткий диск на інший у вас є. перевірити Windows диск не подряпаний або забруднений

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.