![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет All, Мій робочий стіл комп'ютера виникає проблема, Я недавно були проблеми з установкою ОС. Я Tryed для установки Windows XP, але коли воно завантажується в другий раз, коли ваша не означає натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска він говорить, що комп'ютер не виявив жодних файлів операційної системи. Я зараз Tryed установці Windows 2000, Я встановив системні файли і тоді це не даючи мені можливість завантажитися з диска, натиснувши будь-яку клавішу. Коли завантажується BIOS будь-якому йдеться Primary Master йому було говорить НІ. І я поставив перемичку на основній позиції. Крім того, я пішов на жорсткий диск Авто визнання і він говорить, що він знайдено лише 1 жорсткий диск як Secondary Master. Чи може це бути частиною проблеми? Я намагався виправити це ПК на довгий час і здається, що рухатися далі. Plese допомогти будь-якому одному? Велике спасибі заздалегідь Адам |
|
| |||
| |||
| oook .. Звучить складно. жорсткого диска, може бути погано?, не відформатована неправильно? створена як головний або підпорядкований правильно? може бути що завгодно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже BIOS надає хихикати з вами .. повторного встановлення його перевірити в керівництві про те, як зробити свою so.noramlly перемичку на материнській платі або видалення плат battery.then я б вивезти інший жорсткий диск .. залишити одну встановити, що в якості майстра завантаження з CD і спробувати .. також перевірити підключення живлення на harddrive.use інший кабель (SWOP компакт диск з одним жорстким диском на) не забудьте натиснути на будь-яку кнопку для завантаження з cd.do повному форматі немає (QUIK формат), якщо ще не дивитися SWOP, що жорсткий диск на інший у вас є. перевірити Windows диск не подряпаний або забруднений