![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти на всички, аз просто се присъединиха и тук е моят проблем. Моят компютър ще се замразява-нагоре по всяко време и аз опитах много неща, но арго фигура то вън. Системата е Intel p4 с 3,00 процесор, ATI 256 МЕГ 3550 VID карта, 4 пръчки от овен общо 4096, звук Blaster audigy 2zs платина и 700 вата PSU. Имам западната цифрови 80 концерта HD, че ми е обувка карам. също имат SEAGATE 400 Концертен вторични HD. Добре, ето какво се случи: Ако кликнете върху втория HD компютъра най-вероятно ще freez нагоре. Почти всяко време да използвам втори HD на PC ще се замразява. Ако аз съм в браузъра Firefox, понякога PC ще се замразява. Всички замразява прозорци се случи, когато втората HD е свързано. Ако натиснете бутона за нулиране да рестартира компютъра приучавам зареждане на всички. тя замръзва автоматично в spash екрана. Трябва да изключите компютъра, изключете секунди HD (и в двете панделка кабел и мощност 4 пинов куплунг) рестартирайте F8 потегля към обувка за прозорци от последната известна добра конфигурация. Велика - но сега аз арго употреба втора HD от неговото изключен. На няколко пъти, че го направих обувка с втори HD върху бях казал да изтриете папката температура (толкова, колкото мога да изтриете), победа prefetch папка, както и регистър% температура% съдържание. Аз тичам ccleaner, malwarebytes, spybot и антивирусни Ср. Използвах шофьор dective за надграждане на всички мои система водачи, също. Dont знам за какво друго да направя. АЗ действително нужда от съвет. Някой знае ли как да се коригира това? Благодарение милион в аванс |
|
| |||
| |||
| BTW десен след публикуван първият път, когато бр замрази като бях разглеждам тук за подобни постове. Току-що изпразнени трите температура папките отново. HD, а вторият все още е изключен. Това ми изглежда да е проблем, но когато е софтуер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като втори HD е повреден.
| |||
| |||
| Аз се чувствах около в случая и установих, че МУ новите VID картата беше наистина горещо. Мислех, че проблемът може да бъде VID карта. Значи, аз извади го и reinstalled старите 128 nividia карта. Почти веднага получавам съобщение, NVIDIA правомощия да VID карта е ниска. Аз отидох и изключен всичко освен VID и C: шофиране. Аз orderded нови PSU и съм на изчакване за доставка. BTW, не freezeups с ограничена настройка сега. Аз ще се върна след нови отговори PSU е тук и инсталиран. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако само за зареждане шофиране е свързано не на втората, след това как може да сте сигурни, че PSU е повреден? Просто звучи като лошо шофиране с мен, въпреки че тя може да бъде, че устройството е над или под захранва. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Злонамерен софтуер премахване Дневници - Bad Times | Paul4763 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 12 Авг 2009 18:06 |
| Microsoft Office Активизирам - Ограничени до 3 пъти? | Coolyxxx | Общи Софтуер Чат | 3 | 6 май 2009 г. 23:19 |
| Защо Internet Explorer натоварване 16 пъти ... | sheidu5 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 31 Март 2009 05:33 |
| Презапиша 5 пъти? | pete21 | Общи Софтуер Чат | 12 | 22 Дек 2007 19:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |