menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Pc Freezes vždy

Reply

Thread Nástroje
Old 3. července 2009, 16:17
Nový člen skupiny

Default Pc Freezes vždy

ahoj všem, právě jsem vstoupil a tady je můj problém. My PC freeze-až kdykoliv jsem se pokusila o spoustu věcí, ale nelze na to. Systém je Intel P4 s 3,00 procesor, ati 256 meg 3550 vid karty, 4 hole RAM celkem 4096, Sound Blaster Audigy 2zs platiny a 700 watt PSU. Mám Western Digital 80 harpuna hd, že je můj boot disk. mít také Seagate 400 harpuna sekundární hd.
Ok, tady to, co se stane: Když si kliknete na druhého hd PC bude s největší pravděpodobností freez nahoru. Téměř kdykoliv použít druhý hd PC mrazem nahoru. Pokud jsem v prohlížeči Firefox, občas PC mrazem. Všechny freeze-ups nestane, když druhý HD je připojen. Kdybych zasažených reset tlačítko restartu PC zvyklý boot vůbec. to zamrzne automaticky spash na obrazovce. Musím vypnout počítač, odpojit druhý HD (oba stuha kabelu a napájení 4 pin plug), pak restart zasahující F8 pro start na okna z poslední známé funkční konfigurace. Velká - ale teď jsem cant použití druhého hd od jeho odpojení. Na několikrát, že jsem s boot hd na druhé, byl jsem řekl, smazat temp složky (co mohu odstranit), na výhru prefetch složku a registru% temp% obsahu. Jsem běžet ccleaner, malwarebytes, Spybot a AVG antivirus. Použil jsem ovladače dective upgradovat všechny mé systémové ovladače taky. Dont vědět, co jiného dělat. Opravdu potřebujete radu. víte někdo, jak opravit to? tisíceré díky předem
Old 3. července 2009, 16:28
Nový člen skupiny

Default Pc Freezes vždy

btw-právo poté, co jsem zveřejnil poprvé ks zmrazila jako jsem hledal asi tady u podobných míst. Jen jsem přelíván tří temp složky znovu. a druhý hd stále odpojen. To se mi zdá být softwarový problém, ale kde?
Old 5. července 2009, 13:43
Administrátor Skupina

Default Pc Freezes vždy

Zní to jako druhý HD chybná.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6. července 2009, 03:23
Nový člen skupiny

Default Pc Freezes vždy

Byl jsem pocit asi v případě, a zjistil, že mu nová vid karet bylo opravdu horko. Myslel, problém by mohl být vid karty. Tak jsem ji a přeinstalovat starou 128 nividia karty. Téměř ihned jsem si nvidia hlášení moc vid karta je nízká. Šel jsem a odpojí vše kromě vid a disku c:. I orderded nové PSU a jsem čekal na dodání. Btw-no freezeups s omezenou nastavení nyní. I odpoví zpět po nové PSU je tady a nainstalován.
Old 6. července 2009, 05:34
Dárce Skupina

Default Pc Freezes vždy

Citace:
Původně Poslal kuby123 View Post
Byl jsem pocit asi v případě, a zjistil, že mu nová vid karet bylo opravdu horko. Myslel, problém by mohl být vid karty. Tak jsem ji a přeinstalovat starou 128 nividia karty. Téměř ihned jsem si nvidia hlášení moc vid karta je nízká. Šel jsem a odpojí vše kromě vid a disku c:. I orderded nové PSU a jsem čekal na dodání. Btw-no freezeups s omezenou nastavení nyní. I odpoví zpět po nové PSU je tady a nainstalován.
ale že také podporuje Dave teorie.

Pokud vezmeme v úvahu pouze boot disk je připojen druhý ne, pak, jak si můžete být jisti, že PSU chybná?

Prostě to vypadá jako špatný disk pro mě, i když by to mohlo být, že disk je nad nebo pod napájen.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Malware odebrání logu - Bad Times Paul4763 Virus, spyware a bezpečnost 9 12. Srpen 2009 18:06
Aktivace Microsoft Office - Limited to 3 krát? Coolyxxx Obecné Software Chat 3 6. května 2009 23:19
Proč je Internet Explorer zatížení 16 krát ... sheidu5 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 31. března 2009 05:33
Přepsat 5 krát? pete21 Obecné Software Chat 12 22. prosinec 2007 19:47
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.