![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj všem, právě jsem vstoupil a tady je můj problém. My PC freeze-až kdykoliv jsem se pokusila o spoustu věcí, ale nelze na to. Systém je Intel P4 s 3,00 procesor, ati 256 meg 3550 vid karty, 4 hole RAM celkem 4096, Sound Blaster Audigy 2zs platiny a 700 watt PSU. Mám Western Digital 80 harpuna hd, že je můj boot disk. mít také Seagate 400 harpuna sekundární hd. Ok, tady to, co se stane: Když si kliknete na druhého hd PC bude s největší pravděpodobností freez nahoru. Téměř kdykoliv použít druhý hd PC mrazem nahoru. Pokud jsem v prohlížeči Firefox, občas PC mrazem. Všechny freeze-ups nestane, když druhý HD je připojen. Kdybych zasažených reset tlačítko restartu PC zvyklý boot vůbec. to zamrzne automaticky spash na obrazovce. Musím vypnout počítač, odpojit druhý HD (oba stuha kabelu a napájení 4 pin plug), pak restart zasahující F8 pro start na okna z poslední známé funkční konfigurace. Velká - ale teď jsem cant použití druhého hd od jeho odpojení. Na několikrát, že jsem s boot hd na druhé, byl jsem řekl, smazat temp složky (co mohu odstranit), na výhru prefetch složku a registru% temp% obsahu. Jsem běžet ccleaner, malwarebytes, Spybot a AVG antivirus. Použil jsem ovladače dective upgradovat všechny mé systémové ovladače taky. Dont vědět, co jiného dělat. Opravdu potřebujete radu. víte někdo, jak opravit to? tisíceré díky předem |
|
| |||
| |||
| btw-právo poté, co jsem zveřejnil poprvé ks zmrazila jako jsem hledal asi tady u podobných míst. Jen jsem přelíván tří temp složky znovu. a druhý hd stále odpojen. To se mi zdá být softwarový problém, ale kde? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako druhý HD chybná.
| |||
| |||
| Byl jsem pocit asi v případě, a zjistil, že mu nová vid karet bylo opravdu horko. Myslel, problém by mohl být vid karty. Tak jsem ji a přeinstalovat starou 128 nividia karty. Téměř ihned jsem si nvidia hlášení moc vid karta je nízká. Šel jsem a odpojí vše kromě vid a disku c:. I orderded nové PSU a jsem čekal na dodání. Btw-no freezeups s omezenou nastavení nyní. I odpoví zpět po nové PSU je tady a nainstalován. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Pokud vezmeme v úvahu pouze boot disk je připojen druhý ne, pak, jak si můžete být jisti, že PSU chybná? Prostě to vypadá jako špatný disk pro mě, i když by to mohlo být, že disk je nad nebo pod napájen. Můj systém: FordyPC
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Malware odebrání logu - Bad Times | Paul4763 | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 12. Srpen 2009 18:06 |
| Aktivace Microsoft Office - Limited to 3 krát? | Coolyxxx | Obecné Software Chat | 3 | 6. května 2009 23:19 |
| Proč je Internet Explorer zatížení 16 krát ... | sheidu5 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 31. března 2009 05:33 |
| Přepsat 5 krát? | pete21 | Obecné Software Chat | 12 | 22. prosinec 2007 19:47 |
| Thread Nástroje | |
| |