![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi όλα, μόλις προσχώρησαν και εδώ είναι το πρόβλημά μου. Τον υπολογιστή μου, θα παγώσει μέχρι-ανά πάσα στιγμή και έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα αλλά επίκλισης να καταλάβω. System είναι Intel P4 με 3,00 επεξεργαστή, ATI 256 meg 3550 vid κάρτα, 4 μπαστούνια του συνολικού 4096 RAM, Sound Blaster Audigy 2zs πλατίνα, και 700 watt PSU. Έχω ένα Western Digital 80 GIG HD που μου μονάδα εκκίνησης. Επίσης, έχουν Seagate 400 GIG δευτεροβάθμιας hd.
Ok, να τι συμβαίνει: Αν κάνετε κλικ σε δεύτερη hd το pc πιθανότατα θα freez πάνω. Σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή να χρησιμοποιήσω την δεύτερη hd θα παγώσει μέχρι τεμ. Εάν είμαι σε Firefox browser, μερικές φορές θα παγώσει τεμ. Όλα τα καταψύχετε-ups όταν συμβεί δεύτερο hd είναι συνδεδεμένο. Αν χτυπήσει κουμπί επαναφοράς για την επανεκκίνηση του υπολογιστή σε όλα τα συνηθίζει εκκίνησης. που παγώνει αυτόματα στο spash οθόνη. Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τεμ, αποσυνδέστε δεύτερο hd (καλώδιο δύο ιμάντες και ισχύος 4 pin plug) έπειτα θα επανεκκινήσει το χτύπημα F8 για εκκίνηση σε Windows από τελευταίες γνωστές και σωστές ρυθμίσεις. Μεγάλη - αλλά τώρα επίκλισης χρήση της δεύτερης από την hd αποσυμπλεγμένο. Από τις λίγες φορές που έκανα εκκίνηση με τη δεύτερη για hd, μου είπαν να διαγράψετε temp φάκελο (όσο μπορώ διαγραφή), το φάκελο prefetch κερδίσει, και του μητρώου% temp% περιεχόμενο. Έχω τρέχει ccleaner, malwarebytes, Spybot, antivirus και avg. Θα χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση του οδηγού dective όλα μου τα προγράμματα οδήγησης συστήματος, επίσης. Dont ξέρει τι άλλο να κάνω. Πραγματικά χρειάζεται κάποιες συμβουλές. όποιος ξέρει πώς να διορθώσει αυτό; ένα εκατομμύριο ευχαριστίες εκ των προτέρων |
|
|
|||
|
|||
|
BTW-I δημοσιεύτηκε αμέσως μετά την πρώτη φορά που το PC πάγωσε όπως έψαχνα εδώ για περίπου σε παρόμοιες θέσεις. Μόλις αδειάσει τα τρία temp φακέλους ξανά. και η δεύτερη εξακολουθεί να είναι hd αποσυμπλεγμένο. Αυτό μου φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα του λογισμικού, αλλά πού;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ακούγεται σαν το δεύτερο HD είναι ελαττωματικά.
|
|||
|
|||
|
Ήμουν κοντά αίσθημα στην υπόθεση και διαπίστωσε ότι MU vid νέα κάρτα ήταν πραγματικά καυτό. Σκέψης πρόβλημα θα μπορούσε να vid κάρτα. Λοιπόν, τράβηξα έξω και επανεγκαθίστανται παλιά 128 nividia κάρτα. Σχεδόν αμέσως έχω nvidia μήνυμα λέγοντας POWER vid κάρτα να είναι χαμηλή. Πήγα και αποσυνδέονται τα πάντα εκτός από vid και C: drive. I orderded νέο PSU και είμαι σε αναμονή για την παράδοση. BTW-δεν freezeups με περιορισμένη setup τώρα. Θα απαντήσω πίσω μετά από νέα PSU είναι εδώ και να εγκατασταθεί.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Εάν μόνο η μονάδα εκκίνησης δεν είναι συνδεδεμένο το δεύτερο, τότε πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το PSU είναι ελαττωματικό; Απλά ακούγεται άσχημα οδήγησης για μένα, αν και θα μπορούσε να είναι ότι ο δίσκος είναι πάνω ή κάτω powered. Το σύστημά μου: FordyPC
|