![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bok svima, upravo sam se pridružio i ovdje je moj problem. Moj PC-up će se smrznuti u bilo koje vrijeme i pokušala sam puno stvari, ali lik cant it out. Sustav je sa 3,00 Intel P4 procesor, ATI 256 meg 3550 Vid kartica, 4 štapići od ukupno 4096 ram, zvuk Blaster audigy 2zs platine, a 700 Watt PSU. Imam 80 zapadnom digitalni harpun hd mi je boot disk. Također imamo SEAGATE 400 harpun sekundarne hd.
Ok, evo što se događa: Ako kliknete na drugom računalu hd će najvjerojatnije freez gore. Skoro sam uvijek koristiti drugi HD PC će se smrznuti. Ako sam u Firefox preglednik, a ponekad će se smrznuti pc. Svi zamrzavanje prozora dogoditi kada drugi HD je povezan. Ako JA pogodak reset gumb za ponovno podizanje sustava računalo navika čizma at all. freezes on automatski spash na zaslonu. Sam da isključi PC, isključiti drugi hd (oba trakasti kabel i struju 4 pin utikač) onda ponovno podizanje sustava udaranje F8 to čizma u Windows od Last Known Good Configuration. Great - ali sada ja ne mogu koristiti drugi HD od njenog prekinute. Na nekoliko puta da sam radio s drugi boot hd na, rečeno mi je da obrišete mapu temp (koliko mogu brisati), u win prefekt mape i registar% temp% sadržaja. Sam pokrenuti ccleaner, malwarebytes, Spybot i avg AntiVirus. Koristio sam driver dective to ažurirati sve upravljačke programe moj sistem, previše. Ne znam što drugo da uradite. JA stvarno potreba neki savjet. bilo tko znati kako to ispraviti ovaj? hvala unaprijed milijuna |
|
|
|||
|
|||
|
btw-pravo nakon što sam prvi put objavljena u pc smrznuti kao što sam bio obličje okolo ovdje za slične postova. Ja sam samo prazne tri temp mape ponovno. hd, a drugi je još uvijek nejasan. Ovo mi izgleda da je software problem ali gdje?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zvuči kao drugi HD je neispravan.
|
|||
|
|||
|
Bio sam osjećaj okolo u slučaju i otkrio da mu novi vid kartica je jako vruće. Misao može biti problem Vid kartice. Dakle, ja ga izdvajali i reinstalled stara 128 nividia kartice. Gotovo odmah sam nvidia poruka kazivanje ovlast Vid kartica je nizak. JA je otišao i prekinute sve osim Vid i C: pogon. Ja orderded novi PSU i ja čekamo isporuku. Btw-ne freezeups s ograničenom setup sada. Ja ću odgovoriti povratak nakon nove PSU je ovdje i instalirati.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Ako samo boot disk je spojen drugi ne, onda kako možeš biti siguran da je PSU je neispravan? Dovoljno je loše zvuči kao pogon za mene, iako bi to moglo biti da se vozite iznad ili ispod powered. My System: FordyPC
|