kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Pc fagyása bármikor

Reply

Téma eszközök
Old Július 3 2009, 16:17
Új tag Csoport

Default Pc fagyása bármikor

Hi all, most csatlakozott, és itt van a probléma. My PC freeze-ig bármikor és próbáltam egy csomó dolog, de vidám figura meg. A rendszer a 3,00 Intel P4 processzor, ATI 256 meg 3550 vid kártya, 4 pálca RAM összesen 4096, Sound Blaster Audigy 2zs platina, és egy 700 wattos tápegység. Nekem van egy Western Digital 80 koncert hd, hogy az én boot meghajtó. is Seagate 400 koncert másodlagos hd.
Ok, itt van, mi történik: ha rákattintok a második hd a számítógéphez leginkább freez fel. Szinte bárhol használhatom második hd a számítógéphez fagyassza be. Ha én vagyok a Firefox böngészőt, néha számítógéphez fagyasztható. A "freeze-ups történne, ha a második HD van csatlakoztatva. Ha hit reset gomb újraindítani a PC-szokás indító egyáltalán. lefagy ez automatikusan spash képernyőn. El kell kikapcsolni pc, húzza ki a második HD (mind a szalag kábel-és villamosenergia-4 tűs csatlakozót), majd reboot hitting F8 indítható a Windows a legutolsó helyes konfiguráció. Nagy -, de most vidám használja a második hd óta megszakad. A néhány alkalommal, amit én a második boot hd on, azt mondták, hogy törli Temp mappába (mint én is törölhető), a győzelem prefektus mappába, és a regisztrációs% temp% tartalmáért. Már fut ccleaner, malwarebytes, Spybot, és avg víruskereső. Régebben dective driver frissítése minden rendszer vezetők is. Nem tudom, mi mást. Tényleg szükség van néhány tanácsot. akárki tud hogyan lehet helyreállítani? millió köszönet előre
Old Július 3 2009, 16:28
Új tag Csoport

btw jobb miután hirdették az első alkalom, hogy a pc fagyott volt, mint én nézelődök itt a hasonló hozzászólásokat. Csak üríteni a három temp mappák újra. és a második hd is megszakad. Ez néz rám, hogy egy szoftver probléma, de hol?
Old Július 5 2009, 13:43
Administrator Group

Úgy hangzik, mint a második HD hibás.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Július 6 2009, 03:23
Új tag Csoport

Én voltam az érzés át az ügyet, és megállapította, hogy a mu új vid kártya tényleg forró. Gondolatszabadságáért probléma lehet vid kártyát. Szóval, azt húzta ki, és újra a régi 128 nividia kártyát. Szinte azonnal jutok nvidia üzenet mondás hatásköre vid kártya alacsony. Bementem, és megszakad mindent kivéve vid és a C: meghajtón. Én orderded új psu és várom szállítás. Btw-no freezeups korlátozott setup most. Fogok válaszolni vissza után új psu is itt található.
Old Július 6 2009, 05:34
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by kuby123 View Post
Én voltam az érzés át az ügyet, és megállapította, hogy a mu új vid kártya tényleg forró. Gondolatszabadságáért probléma lehet vid kártyát. Szóval, azt húzta ki, és újra a régi 128 nividia kártyát. Szinte azonnal jutok nvidia üzenet mondás hatásköre vid kártya alacsony. Bementem, és megszakad mindent kivéve vid és a C: meghajtón. Én orderded új psu és várom szállítás. Btw-no freezeups korlátozott setup most. Fogok válaszolni vissza után új psu is itt található.
de az is támogatja, Dave elmélet.

Ha csak a boot meghajtó nem kapcsolódik a második, akkor hogyan tud arról, hogy a tápegység a hibás?

Csak úgy hangzik, mint a rossz meghajtó nekem, bár lehet, hogy a meghajtó, vagy a motoros.

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.