![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, most csatlakozott, és itt van a probléma. My PC freeze-ig bármikor és próbáltam egy csomó dolog, de vidám figura meg. A rendszer a 3,00 Intel P4 processzor, ATI 256 meg 3550 vid kártya, 4 pálca RAM összesen 4096, Sound Blaster Audigy 2zs platina, és egy 700 wattos tápegység. Nekem van egy Western Digital 80 koncert hd, hogy az én boot meghajtó. is Seagate 400 koncert másodlagos hd. Ok, itt van, mi történik: ha rákattintok a második hd a számítógéphez leginkább freez fel. Szinte bárhol használhatom második hd a számítógéphez fagyassza be. Ha én vagyok a Firefox böngészőt, néha számítógéphez fagyasztható. A "freeze-ups történne, ha a második HD van csatlakoztatva. Ha hit reset gomb újraindítani a PC-szokás indító egyáltalán. lefagy ez automatikusan spash képernyőn. El kell kikapcsolni pc, húzza ki a második HD (mind a szalag kábel-és villamosenergia-4 tűs csatlakozót), majd reboot hitting F8 indítható a Windows a legutolsó helyes konfiguráció. Nagy -, de most vidám használja a második hd óta megszakad. A néhány alkalommal, amit én a második boot hd on, azt mondták, hogy törli Temp mappába (mint én is törölhető), a győzelem prefektus mappába, és a regisztrációs% temp% tartalmáért. Már fut ccleaner, malwarebytes, Spybot, és avg víruskereső. Régebben dective driver frissítése minden rendszer vezetők is. Nem tudom, mi mást. Tényleg szükség van néhány tanácsot. akárki tud hogyan lehet helyreállítani? millió köszönet előre |
|
| |||
| |||
| btw jobb miután hirdették az első alkalom, hogy a pc fagyott volt, mint én nézelődök itt a hasonló hozzászólásokat. Csak üríteni a három temp mappák újra. és a második hd is megszakad. Ez néz rám, hogy egy szoftver probléma, de hol? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a második HD hibás.
| |||
| |||
| Én voltam az érzés át az ügyet, és megállapította, hogy a mu új vid kártya tényleg forró. Gondolatszabadságáért probléma lehet vid kártyát. Szóval, azt húzta ki, és újra a régi 128 nividia kártyát. Szinte azonnal jutok nvidia üzenet mondás hatásköre vid kártya alacsony. Bementem, és megszakad mindent kivéve vid és a C: meghajtón. Én orderded új psu és várom szállítás. Btw-no freezeups korlátozott setup most. Fogok válaszolni vissza után új psu is itt található. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ha csak a boot meghajtó nem kapcsolódik a második, akkor hogyan tud arról, hogy a tápegység a hibás? Csak úgy hangzik, mint a rossz meghajtó nekem, bár lehet, hogy a meghajtó, vagy a motoros. My System: FordyPC
|