![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, אני פשוט הצטרפו והנה הוא הבעיה שלי. המחשב שלי יהיה להקפיא מעקב בכל זמן ניסיתי הרבה דברים, אבל נתון זה צביעות. היא מערכת אינטל P4 עם מעבד 3.00, 256 מג ATI 3550 vid card, 4 מקלות של ראם סה"כ 4096, הקול Blaster Audigy Platinum 2zs, וכן 700 Watt PSU. יש לי Western Digital 80 חלטורה HD שלי כי הוא כונן האתחול. יש גם seagate 400 חלטורה משנית HD. בסדר, הנה מה שקורה: אם אני לחץ על המחשב השני HD יהיה כנראה freez למעלה. כמעט בכל עת, אני משתמש במחשב השני HD יהיה להקפיא את המצב. אם אני בתוך דפדפן Firefox, לפעמים PC יהיה להקפיא. להקפיא את כל קופצים לקרות כאשר השנייה HD מחובר. אם אני מכה לאפס כפתור אתחול מחדש של המחשב בכל אתחול רגיל. הקפאות זה באופן אוטומטי לעבר spash המסך. אני צריך לכבות את המחשב, לנתק השני HD (שניהם מתפורת כבל וכוח 4 PIN תקע) ולאחר מכן לאתחל להכות על F8 כדי לאתחל מתוך Windows התצורה האחרונה הידועה כטובה. נהדר - אבל עכשיו אני התחסדות להשתמש HD השני מאז מנותק. על כמה פעמים, כי עשיתי אתחול עם השני ב HD, נאמר לי כדי למחוק את התיקייה Temp (ככל שאני יכולה למחוק), לנצח את תיקיית prefetch, ואת הרישום התכולה% temp%. אני שביצענו ccleaner, malwarebytes, spybot, ו ממוצע AntiVirus. הייתי הנהג dective כדי לשדרג את המערכת כל הנהגים, גם כן. Dont יודע מה עוד לעשות. אני ממש צריכה עצה. מישהו יודע איך לתקן את זה? מיליון תודות מראש |
|
| |||
| |||
| btw הימנית אחרי פורסם לראשונה את מחשב froze כפי שאני מסתכל פה על הודעות דומות. אני פשוט מרוקן את שלוש תיקיות Temp שוב. והשני HD הוא עדיין מנותק. זה נראה לי להיות בעיה התוכנה אבל איפה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו HD השנייה היא פגומה.
| |||
| |||
| הרגשתי סביב במקרה ומצאתי כי mu חדש vid הכרטיס היה ממש חם. חשבתי שאולי יש בעיה vid כרטיס. אז הוצאתי את זה מחדש הישן ו 128 nividia הכרטיס. כמעט מיד אני מקבל הודעת Nvidia אומר הסמכות vid כרטיס נמוך. הלכתי מנותק הכל חוץ vid ו-C: הכונן. אני חדש orderded PSU AM ו מחכה למשלוח. Btw-freezeups לא מוגבל עם תוכנית ההתקנה כעת. אני נגיב בחזרה לאחר חדש PSU כאן והתקנה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אם רק כונן האתחול לא מחובר השנייה, אז איך אתה יכול להיות בטוח כי PSU הוא פגום? פשוט נשמע רע לי לנסוע, למרות שזה יכול להיות כי הכונן הוא מעל או מתחת Powered. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הסרת תוכנות זדוניות Logs - Bad Times | Paul4763 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 9 | 12th אוגוסט 2009 18:06 |
| הפעלת Office של מיקרוסופט - מוגבל ל 3 פעמים? | Coolyxxx | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 6 מאי 2009 23:19 |
| מדוע Internet Explorer לטעון 16 פעמים ... | sheidu5 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 31 מרץ 2009 05:33 |
| דרוס 5 פעמים? | pete21 | כללי תוכנות צ 'אט | 12 | 22 דצמבר 2007 19:47 |
| שרשרת כלים | |
| |