![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, aš ką tik prisijungė ir čia yra mano problema. Mano PC bus įšaldyti į viršų bet kuriuo metu ir bandžiau daug ką, bet cant Figure it out. System Intel P4 su 3,00 procesorius, ATI 256 meg 3.550 vid kortelė, 4 lazdos RAM viso 4.096, Sound Blaster Audigy 2zs platinos ir 700 Watt PSU. Turiu Western Digital koncertą HD 80 Tai mano įkrovos diską. taip pat Seagate 400 žeberklas antrinio HD. Ok, here's what happens: Jei aš spauskite ant antros HD PC greičiausiai freez up. Beveik bet kada galiu naudoti antrą HD PC bus užšalti. Jei aš iš Firefox naršyklės, kartais pc pakimba. Visi freeze-ups atsitikti, kai antroji HD prijungtas. If I hit Reset mygtuką perkrauti kompiuterį wont boot at all. ji užšąla automatiškai spash ekrane. Turiu išjungti PC, atjungti antrasis HD (tiek šleifą ir galia 4 pin plug) tada reboot pataikyti F8 paleisti Windows nuo paskutinės žinomos geros konfigūracijos. Didžioji - bet dabar aš cant naudoti antrą HD nuo jo atjungti. Dėl kelis kartus, kad aš batų su antru HD, man buvo liepta pašalinti aplanko Temp (kiek galiu ištrinti), laimėti prefetch aplanką ir registro% Temp%. I've run CCleaner, Malwarebytes, Spybot, ir AVG Antivirus. Aš vairuotojo dective atnaujinti visą savo sistemą, tvarkykles, too. Dont know what else to do. Man reikia keletą patarimų. nors žino, kaip ištaisyti tai? Thanks a million anksto |
|
| |||
| |||
| BTW, iš karto po I posted pirmą kartą PC įšaldė kaip aš dairausi čia skaito pranešimus. Aš ką tik ištuštinti tris temp aplankus kartą. ir antroji HD vis dar atjungta. Tai atrodo, kad man reikia programinės įrangos problema, bet kur? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip ir antrą HD yra klaidingas.
| |||
| |||
| Buvau jausmas aplink bylą ir nustatė, kad mu new vid kortelė buvo tikrai karšta. Minties problema gali būti vid kortelė. Taigi, aš traukti ją ir iš naujo senas 128 nividia kortelė. Beveik iškart gaunu NVIDIA pranešimą: MAITINIMO prie vid kortelė yra maža. Nuėjau ir atjungtas viskas išskyrus vid ir C: diske. Aš orderded naują PSU ir laukiu pristatymo. BTW-no su ribota diegimo dabar freezeups. Aš atsakyti atgal po naujo psu yra čia ir įrengti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei tik įkrovos diskas yra prijungtas ne antroje, tai kaip jūs galite būti tikri, kad PSU yra klaidingas? Tiesiog Skamba neblogai vairuoti man, nors gali būti, kad diskas yra virš arba po maitina. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kenkėjiškų programų šalinimo Įrašai - Bad Times | Paul4763 | Virus, Spyware & Security | 9 | Rugpjūtis 12, 2009 18:06 |
| Microsoft Office aktyvinimas - Limited 3 kartus? | Coolyxxx | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 6 gegužė 2009 23:19 |
| Kodėl "Internet Explorer apkrova 16 kartų ... | sheidu5 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Kovas 31, 2009 05:33 |
| Perrašyti 5 kartus? | pete21 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | 22 gruodis 2007 19:47 |
| Temos įrankiai | |
| |