mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Pc sasalst vienmēr

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 3, 2009, 16:17
New Member Group

Default Pc sasalst vienmēr

hi all, man tikko pievienojās, un šeit ir mana problēma. Mana datora freeze-up jebkurā brīdī un es esmu mēģinājis daudzas lietas, bet aprunāt skaitlis it out. Sistēma ir Intel P4 ar 3,00 procesoru, ATI 256 meg 3.550 vid card, 4 sticks RAM kopējā 4.096, Sound Blaster Audigy 2zs platīna un 700 vatu psu. Man ir WD 80 GIG hd, ka ir mans boot disku. arī seagate 400 GIG vidējā hd.
Ok, here's what happens: Ja es uzklikšķiniet uz otrā hd pc, visticamāk, freez augšu. Gandrīz jebkurā brīdī varu izmantot otro hd pc būs iesaldēt augšu. Ja es esmu Firefox pārlūku, dažreiz PC iesaldēšanu ". Visi freeze-ups notikt gadījumos, kad otrās hd ir pieslēgta. If I hit reset pogu atsāknēšana pc paradis boot vispār. tā sasalst automātiski spash ekrāna. Man ir izslēgt datoru, atvienojiet otrā HD (gan lente kabeli un jauda 4 pin spraudni), tad reboot hitting F8, lai boot uz logus no Last Known Good configuration. Liels - bet tagad nevaru izmantot otro hd kopš tās atvienot. Par pāris reizes, ka man nav boot ar otrās hd, es bija teicis, lai dzēstu temp mapi (cik es varu izdzēst), win prefetch mapē, un re% temp% saturu. Esmu palaist CCleaner, Malwarebytes, Spybot, un AVG Antivirus. Es mēdzu vadītājs dective lai uzlabotu visu savu sistēmu draiveri, too. Dont zināt, ko vēl darīt. Man patiešām ir nepieciešamas konsultācijas. ikviens zina, kā novērst šo? thanks miljons iepriekš
Old Jūlijs 3, 2009, 16:28
New Member Group

btw-uzreiz pēc I ievietojis pirmo reizi pc iesaldēja, kā es skatos šeit līdzīgiem amatiem. Es tikai iztukšo trīs temp mapes vēlreiz. un otrais hd joprojām ir atvienots. Tas izskatās man programmatūras problēmu, bet kur?
Old Jūlijs 5, 2009, 13:43
Administrator Group

Līdzīgi kā otrajā HD ir kļūdains.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6 jūlijs 2009, 03:23
New Member Group

Man bija sajūta ap lietas un konstatēja, ka mu jauna vid karte bija patiešām karsti. Domāju, problēma varētu būt vid karte. Tātad, es velk to ārā un pārinstalēta veco 128 nividia karti. Gandrīz uzreiz man nvidia ziņojumu, kurā teikts vara vid karte ir zema. Es gāju un atvienot visu, izņemot VID un c: disku. Es orderded jaunu psu un gaidu piegādi. Btw-no ar ierobežotu setup tagad freezeups. Es atbildi atpakaļ pēc jaunu psu ir šeit un uzstāda.
Old 6 jūlijs 2009, 05:34
Donors Group

Quote:
Originally Posted by kuby123 View Post
Man bija sajūta ap lietas un konstatēja, ka mu jauna vid karte bija patiešām karsti. Domāju, problēma varētu būt vid karte. Tātad, es velk to ārā un pārinstalēta veco 128 nividia karti. Gandrīz uzreiz man nvidia ziņojumu, kurā teikts vara vid karte ir zema. Es gāju un atvienot visu, izņemot VID un c: disku. Es orderded jaunu psu un gaidu piegādi. Btw-no ar ierobežotu setup tagad freezeups. Es atbildi atpakaļ pēc jaunu psu ir šeit un uzstāda.
bet arī atbalsta Dave teorija.

Ja tikai boot disks ir saistīts ne otrajā, tad kā jūs varat būt drošs, ka PSU ir kļūdains?

Vienkārši izklausās slikti vadīt pie manis, lai gan tas varētu būt, ka disks ir virs vai zem powered.
Reply

Register

Bookmarks