![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, I just łączony jest mój problem. Mój komputer zamrażać-up w dowolnym momencie i I've tried wiele rzeczy, ale cant figure it out. System Intel P4 z procesorem 3,00, ati 256 meg 3550 vid karty, 4 kije RAM ogółem 4096, Sound Blaster Audigy 2zs platyny, a 700 watt PSU. Mam Western Digital 80 gig HD, który jest moim dysku rozruchowego. mają także Seagate 400 kabriolet wtórnym HD. Ok, oto co się dzieje: Jeśli kliknąć w drugim HD PC najprawdopodobniej freez up. Niemal w każdej chwili mogę używać sekund HD PC będzie się zamrażać. Jeśli jestem w Firefox, czasami komputer będzie zamrażać. Wszystkie zamrożenie firm sekund hd się tak zdarzyć, gdy jest podłączony. Jeżeli trafienie reset na ponowne uruchomienie komputera wont uruchomić w ogóle. to automatycznie zawiesza spash na ekranie. Muszę wyłączyć komputer, odłącz sekund HD (zarówno wstęgę kabel zasilania 4 pin wtyczki), a następnie ponownie uruchomić komputer uderzanie F8, aby uruchomić w systemie Windows z ostatniej znanej dobrej konfiguracji. Great - ale teraz I cant użyć drugiego HD od jego odłączony. Na kilka razy, że zrobiłem rozruch z drugim hd na Powiedziano mi usunąć folderu temp (jak mogę usunąć), wygranej prefetch folder i rejestru% temp% zawartości. I've uruchomienia ccleaner, malwarebytes, Spybot i śr antywirusowego. Kiedyś kierowcy dective uaktualnić wszystkie moje sterowniki systemu, too. Nie wiem co jeszcze do zrobienia. I really need some advice. ktoś wie jak rozwiązać ten? Thanks a million in advance |
|
| |||
| |||
| btw po prawej napisałem po raz pierwszy na PC zamarzł jak szukałam okolice tutaj dla podobnych stanowisk. Ja po prostu opróżnić trzy foldery temp ponownie. i drugi hd jest nadal odłączony. To wygląda mi się oprogramowania problem, ale gdzie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like drugi HD są błędne.
| |||
| |||
| Byłem w uczucie wokół sprawy i uznał, że mu nowe karty vid był naprawdę gorący. Myśli problemu może być karta vid. Więc i odciąga go i ponownie zainstalować starą 128 nividia karty. Niemal natychmiast uzyskać nvidia komunikat POWER vid do karty jest niski. Byłem i odłączony vid i wszystko z wyjątkiem dysku C:. I orderded nowych PSU i jestem oczekiwania na dostawę. Btw-nie freezeups z ograniczoną konfigurację teraz. Będę odpowiadać powrót po nowe PSU jest tu i zainstalowany. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli tylko dysk rozruchowy nie jest podłączony do drugiego, w jaki sposób można mieć pewność, że PSU jest wadliwy? Podobnie brzmi jak zły dysk do mnie, chociaż może się zdarzyć, że dysk jest powyżej lub poniżej zasilany. |
![]() |
|
| Zakładki |