menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Pc freezes vždy

Reply

Thread Tools
Old 3. júla 2009, 16:17
Nový člen skupiny

Default Pc freezes vždy

ahoj všetkým, práve som vstúpil a tu je môj problém. My PC freeze-až kedykoľvek som sa pokúsila o veľa vecí, ale nemožno na to. Systém je Intel P4 s 3,00 procesor, ati 256 meg 3550 vid karty, 4 palice RAM celkom 4096, Sound Blaster Audigy 2zs platiny a 700 watt PSU. Mám Western Digital 80 harpúna hd, že je môj boot disk. mať aj Seagate 400 harpúna sekundárne hd.
Ok, tady to, čo sa stane: Keď si kliknete na druhého hd PC bude s najväčšou pravdepodobnosťou freez hore. Takmer kedykoľvek použiť druhý hd PC mrazničke hore. Ak som v prehliadači Firefox, občas PC mrazničke. Všetky freeze-ups nestane, keď druhý HD je pripojený. Kdybych zasiahnutých reset tlačidlo reštartu PC zvyknutý boot vôbec. to zamrzne automaticky spash na obrazovke. Musím vypnúť počítač, odpojiť druhý HD (obaja stuha kábla a napájanie 4 pin plug), potom restart zasahujúcu F8 pre štart na okná z poslednej známej funkčnej konfigurácie. Veľká - ale teď jsem cant použitie druhého hd od jeho odpojenie. Na niekoľkokrát, že som s boot hd na druhej, bol som už povedal, zmazať temp zložky (čo môžem odstrániť), na výhru Prefetch zložku a Registry% temp% obsahu. Som plynúť ccleaner, malwarebytes, Spybot a AVG antivírus. Použil som ovládače dective upgradovať všetky moje systémové ovládače taky. Dont vedieť, čo iného robiť. Naozaj potrebujete radu. viete niekto, ako opraviť to? Tisíceré vďaka vopred
Old 3. júla 2009, 16:28
Nový člen skupiny

Default Pc freezes vždy

btw-právo potom, čo som uverejnil prvýkrát ks zmrazila ako som hľadal asi tady u podobných miest. Len som přelíván troch temp zložky znova. a druhý hd stále odpojený. To sa mi zdá byť softvérový problém, ale kde?
Old 5. júla 2009, 13:43
Administrátor Skupina

Default Pc freezes vždy

Znie to ako druhý HD chybná.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6. júla 2009, 03:23
Nový člen skupiny

Default Pc freezes vždy

Bol som pocit asi v prípade, a zistil, že mu nová vid kariet bolo naozaj horúco. Myslel, problém by mohol byť vid karty. Tak som ju a preinštalovať starú 128 nividia karty. Takmer okamžite som si nvidia hlásenia moc vid karta je nízka. Išiel som a odpojí všetko okrem vid a disku c:. I orderded nové PSU a som čakal na dodanie. Btw-no freezeups so zníženou nastavenie teraz. I odpovie späť po novej PSU je tu a nainštalovaný.
Old 6. júla 2009, 05:34
Darcu Skupina

Default Pc freezes vždy

Citácia:
Pôvodne Poslal kuby123 View Post
Bol som pocit asi v prípade, a zistil, že mu nová vid kariet bolo naozaj horúco. Myslel, problém by mohol byť vid karty. Tak som ju a preinštalovať starú 128 nividia karty. Takmer okamžite som si nvidia hlásenia moc vid karta je nízka. Išiel som a odpojí všetko okrem vid a disku c:. I orderded nové PSU a som čakal na dodanie. Btw-no freezeups so zníženou nastavenie teraz. I odpovie späť po novej PSU je tu a nainštalovaný.
ale že tiež podporuje Dave teórie.

Ak vezmeme do úvahy len boot disk je pripojený druhý nie, potom, ako si môžete byť istí, že PSU chybná?

Jednoducho to vyzerá ako zlý disk pre mňa, aj keď by to mohlo byť, že disk je nad alebo pod napájaný.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Malware odobratie logu - Bad Times Paul4763 Virus, spyware a bezpečnosť 9 12. August 2009 18:06
Aktivácia Microsoft Office - Limited to 3 krát? Coolyxxx Všeobecné Software Chat 3 6. mája 2009 23:19
Prečo je Internet Explorer zaťaženie 16 krát ... sheidu5 Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 31. marca 2009 05:33
Prepísať 5 krát? pete21 Všeobecné Software Chat 12 22. december 2007 19:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.