![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, управо сам се придружио и овде је мој проблем. Мој ПЦ-уп ће се замрзнути у било које време и покушала сам пуно ствари, али лик цант ит оут. Систем је са 3,00 Интел П4 процесор, АТИ 256 мег 3550 Вид картица, 4 штапићи од укупно 4096 рам, звук Бластер аудигы 2зс платине, а 700 Уатт псу. Имам 80 западном дигитални харпун ХД ми је боот диск. Такође имамо СЕАГАТЕ 400 харпун секундарне ХД. Ок, ево шта се дешава: Ако кликнете на другом рачунару ХД ће највероватније фреез горе. Скоро сам увек користити други ХД ПЦ ће се замрзнути. Ако сам у Фирефокс броусер, а понекад ће се замрзнути пц. Сви замрзавање прозора десити када други ХД је повезан. Ако ЈА ударити ресет дугме за поновно подизање система рачунар навика чизма ат алл. фреезес он аутоматски спасх на екрану. Сам да искључи ПЦ, искључити други ХД (оба тракасти кабл и струју 4 пин утикач) онда поново подизање система ударање Ф8 то чизма у Уиндоус од Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион. Греат - али сада ја не могу да користе други ХД од њеног прекинуте. На неколико пута да сам радио са други боот ХД на, речено ми је да избришете фасциклу темп (колико могу брисати), у уин префект фолдере и регистар% темп% садржаја. Сам покренути ццлеанер, малуаребытес, Спыбот и авг антивирусни. Користио сам дривер децтиве за модернизирати све управљачке програме мој систем, превише. Не знам шта друго да урадите. ЈА стварно потреба некакав савет. било ко кноткле како за точан овај? хвала унапред милиона |
|
| |||
| |||
| бту-право након што сам први пут објављена у пц замрзнути као што сам био хандсоме около овде за сличне постова. Ја сам само празне три темп фолдере поново. ХД, а други је још увек нејасан. Ово ми изгледа да је софтуаре проблем али где? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као други ХД је неисправан.
| |||
| |||
| Био сам осећај около у случају и открио да му нови вид картица је јако вруће. Мисао може бити проблем Вид картице. Дакле, ја га издвајали и реинсталлед стара 128 нивидиа картице. Готово одмах сам НВИДИА порука казивање овлашћење Вид картица је низак. ЈА је отишао и прекинуте све осим Вид и Ц: погон. Ја ордердед нови псу и ја чекамо испоруку. Бту-не фреезеупс са ограниченом сетуп сада. Ја ћу одговорити повратак након нове псу је овде и инсталирате. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ако само боот диск је спојен други не, онда како можеш бити сигуран да је псу је неисправан? Довољно је лоше звучи као погон за мене, иако би то могло бити да се возите изнад или испод поуеред. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| За уклањање злонамерних програма Евиденције - Бад Тимес | Паул4763 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 12 аугуст 2009 18:06 |
| Мицрософт Оффице Ацтиватион - ограничено до 3 пута? | Цоолыкскскс | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 6 мај 2009 23:19 |
| Зашто Интернет Експлорер отпремите 16 пута ... | схеиду5 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 31 март 2009 05:33 |
| Пребришете 5 пута? | пете21 | Уопштено Софтуаре Цхат | 12 | 22 децембар 2007 19:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |