![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Ben sadece ve katıldı burada sorun var. Benim adet dondurma edecek kadar herhangi bir zamanda ve bir çok şey denedim ama anlamaya cant. Sistem p4 3,00 işlemci, ATI 256 ile 3550 VID kartı, RAM 4 sopalarla toplam 4096, Sound Blaster Audigy 2zs Platin Meg ve 700 Watt PSU Intel olduğunu. Ben kendi önyükleme sürücüsü bir batı dijital 80 flika HD var. Ayrıca Seagate 400 flika ikincil HD var. Tamam, burada ne olur: İkinci HD PC'de Eğer tıklayın büyük olasılıkla olacaktır freez kadar. Hemen hemen her zaman kullanmalıyım saniyeyi dondurmak için PC HD. Eğer Firefox tarayıcısı olarak, bazen dondurmak olacaktır PC yaşıyorum. Tüm donma-up zaman ikinci HD bağlı olur. Eğer tüm PC alışkanlık önyükleme yeniden başlatmanız sıfırlama düğmesine basın. otomatik olarak spash ekranda donuyor. PC kapatmak için, ikinci HD çıkarın var (her iki şerit kablo ve güç 4 pinli fişi) sonra yeniden doğmuş isabet F8 boot Windows bilinen son iyi yapılandırmayı seçin. Büyük - ama şimdi onun kesilir beri ikinci HD kullanmak cant. ,, Ve, kayıt defterini% temp% içeriğini önceden klasör kazanan kaç kere O ben ikinci HD ile ben Temp klasörü silmek için söylendi (kadar I) silebilirsiniz açılış yaptı. Ben çalıştırmak sonra ccleaner, malwarebytes, Spybot ve Avg antivirüs. Ben sürücü tüm sistem sürücüleri yükseltmek için dective de kullanılır. Dont ne yapacağını biliyorsun. Gerçekten bazı tavsiyeler gerekir. Herkesin bu doğru biliyor musun? Thanks a million önceden |
|
| |||
| |||
| BTW sağ sonra olarak burada benzer yazılar için yaklaşık arıyordum PC dondurdu ilk defa yayınlanmıştır. Sadece yeniden üç ısı klasörler boşaltmışlardı. ve ikinci HD hala kesilir. Bu benim için bir yazılım sorunu ama burada olmaya görünüyor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İkinci HD gibi hatalı olduğunu.
| |||
| |||
| Bu durumda yaklaşık hissi ve bu MU yeni VID kartı gerçekten çok sıcak olduğunu gördüm. Düşünce sorunu VID olabilir kartı. Ben de çektim ve eski 128 nividia kartı yeniden yükledim. Hemen ben NVIDIA mesaj VID kartına GÜÇ düşük olduğunu söyler. Ben ve VID hariç kesilir herşey gitti c: sürücü. Ben ve yeni PSU orderded teslimat için bekliyorum. BTW-sınırlı kurulum artık hiçbir freezeups. Geri sonra yeni PSU buraya yüklendi ve cevap verecektir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer sadece önyükleme sürücüsü ikinci değil bağlıysa, o zaman nasıl bu PSU hatalı olduğundan emin olabilir? Sadece kötü bir sürücü gibi bana, sesler her ne kadar bu sürücünüzde veya güç altında olabilir. |
![]() |
|
| Bookmarks |