![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім, я тільки що вступив, і ось моя проблема. Мій комп'ютер буде льодоставу у будь-який час, і я намагався багато речей, але нахиляє зрозуміти. Система Intel P4 з 3,00 процесора ATI 256 Meg 3550 вид карт, 4 палички RAM Усього 4096, Sound Blaster Audigy 2zs платини і 700 ват БЖ. Я Western Digital 80 концерту HD це моє завантажувального диска. Також є Seagate 400 концерту середнього HD. Добре, ось що відбувається: якщо я натискаю на другому HD PC, швидше за все, Freez вгору. Майже в будь-який час я використовую другого HD PC буде замерзають. Якщо я в браузері Firefox, іноді комп'ютер буде заморозити. Всі стоп-UPS відбутися при підключенні другого HD. If I Hit кнопка скидання перезавантажити комп'ютер звичай завантаження на всіх. вона замерзає автоматично spash екрані. Я повинен вимкнути комп'ютер, вимкніть другий HD (як шлейф і потужності 4-контактний роз'єм) перезавантажити попадання F8 для завантаження у Windows з останньої вдалої конфігурації. Велика - але тепер я нахиляє використовувати другу HD з моменту її відключений. На кілька разів, що я зробив завантаження з HD друге, я сказав, щоб видалити тимчасову папку (наскільки я можу видалити), виграти предвибірки папки, а вміст реєстру% TEMP%. Я запустити CCleaner, Malwarebytes, Spybot, і AVG AntiVirus. Я використав драйвера dective оновити всі свої системні драйвера, теж. Чи не знаю, що робити. Мені дуже потрібні поради. будь-який знає, як це можна виправити? Спасибо заранее млн. |
|
| |||
| |||
| До речі права після того як я відправив перший час комп'ютер заморозив я дивився навколо тут за аналогічні посади. Я просто спустошив три папки Темп знову. і другий HD і раніше відключені. Це виглядає для мене буде проблема програмного забезпечення, але де? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, другий HD несправний.
| |||
| |||
| Я був нишпорити по справі і знайшов, що MU новий вид карт було дуже спекотно. Думка проблема може бути у вигляді карти. Отже, я витягнув її і перевстановити старий 128 nividia карти. Майже відразу ж я отримую повідомлення про те, NVIDIA POWER у вигляді карт є низьким. Я пішов і відключені всі, крім виду і C: комп'ютера. Я orderded нові блоки живлення і чекаю доставки. BTW-ні freezeups з обмеженою настройку зараз. Я відповім тому після нових ПГУ тут і встановити. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо тільки завантажувальний диск підключений не друге, то як ви можете бути впевнені, що блок живлення несправний? Просто звучить як погана їзди від мене, хоча це може бути, що диск більше або менше Powered. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Видалення шкідливих програм Журнали - Bad Times | Paul4763 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 12 серпня 2009 18:06 |
| Активації Microsoft Office - Товариство з обмеженою до 3 рази? | Coolyxxx | General Software чат | 3 | 6 травня 2009 23:19 |
| Чому інтернет навантаження Explorer в 16 раз ... | sheidu5 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 31 березня 2009 05:33 |
| Замінювати 5 разів? | pete21 | General Software чат | 12 | 22 грудня 2007 19:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |