![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Моят компютър разфасовки на всеки път, когато я включите? Когато той се рестартира получавам 5 опции, но каквото и аз го изберете само себе си се рестартира и се връща към една и съща екрана? Всеки, който има някакви идеи за това как мога да поправя това? Благодаря бърз отговор ще бъде чудесно:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дефинирайте "разфасовки се"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали на екрана, казвайки: "Старт на Windows нормално" "зареждане в безопасен режим" и т.н. и т.н.?
|
| |||
| |||
| Цитат:
Всеки, който има някакви идеи? |
|
| |||
| |||
| По същество той се рестартира и се връща към една и съща екран отново и отново. |
|
| |||
| |||
| Simple фиксира. Трябва да копаем си Windows XP диск, зареждащ се от него и ръководени от ремонт. Аз го сте с XP и имат диск? |
|
| |||
| |||
| Да аз правя, как да го стартирам ремонт? За съжаление не е много добре с компютрите. |
|
| |||
| |||
| Добре, Поставете компактдиска в и рестартирайте компютъра. Вие трябва да видите съобщение, което гласи "натиснете произволен ключ към обувка от CD" Да, така и изчакайте да се зареди настройка. Тогава пропускай първи ремонт опция след това натиснете F8 приеме съответния лиценз споразумение и чакаме. След инсталиране е сканиран за вашата hardrives ще предложи втората поправка опция. Да това. Всички данни ще останат същите само корумпирани файлове ще бъдат заменени. Бъдете внимателни, да не се прави формат или изтриване на дяла, ще загубиш всичко. |
|
| |||
| |||
| Добре благодаря. Направих го сложи диск в днес. Аз имам три opitions, 1: Reinstalll прозорци? 2: Ремонт на Windows 3: Излезте, без да правиш нищо. Този не е точно това, което той каза нещо, но по тези линии. Аз избрани Ремонт прозорци и отвори командния ред. Дали това право и ако е така, какво да правя след това? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Вие избирате 1-преинсталиране на Windows, а след това следвайте опции, като стигнете до последната част той ще ви даде втора възможност за ремонт. |