![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, My PC škrty v každé době jsem se zase na to? Když se to restartuje chápu 5 možností, ale cokoliv jsem ji vybrat jen sám restartuje a vrátí se ve stejné obrazovce? Každý, kdo má nějaké názory na to, jak mohu vyřešit? Díky rychlá odpověď by bylo super:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Definujte 'kusy z'
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je obrazovka s tím, že "systém Windows spustit normálně" "spustit v nouzovém režimu" atd. atd.?
|
| |||
| |||
| Citace:
Každý, kdo má nějaké názory? |
|
| |||
| |||
| V podstatě se restartuje a vrátí se ve stejné obrazovce znovu a znovu. |
|
| |||
| |||
| Jednoduché opravit. Musíte vykopat vaše Windows XP disk, spustit z něj a spustit opravu. Beru to běží XP a disky? |
|
| |||
| |||
| Ano i to, jak mohu spustit opravu? Je mi líto není moc dobré s počítačem. |
|
| |||
| |||
| OK Vložte disk CD a restartujte počítač. Měli byste vidět zprávu, která říká, '-stisknutím libovolné klávesy spustíte systém z disku CD-ROM' Tak a čekat na nastavení načíst. Pak přeskočte první možnost opravy poté stiskněte klávesu F8 přijměte licenční smlouvu a čekat. Jakmile je naskenovaná nastavení pro vaše hardrives jí nabídne druhá možnost opravy. Udělejte to. Všechna data zůstanou stejné jen poškozené soubory budou nahrazeny. Dávejte pozor, není to formát, nebo odstranit oddíl, ztratíte všechno. |
|
| |||
| |||
| Ok, díky. Udělal jsem dát tento disk do dnes. Mám tři opitions, 1: Reinstalll okna? 2: Oprava oken 3: Exit, aniž by dělali cokoli. To není zrovna to, co řekl, ale něco podél těchto linek. I vybrané Opravy oken a otevření příkazového řádku. Je toto právo a pokud ano, co mám dělat tam? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Zvolíte-1-přeinstalovat systém Windows, pak postupujte podle možností, jak se dostanete do poslední části se vám druhá možnost opravy. |