![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, My PC περικοπές πραγματοποιήθηκαν σε κάθε φορά που ανάβετε; Κατά την επανεκκίνηση έχω 5 επιλογές, αλλά όποια κι αν είναι μία Ι επιλέξετε επανεκκίνηση μόνο τον εαυτό της και θα επιστρέψει στην ίδια οθόνη;; Όποιος έχεις καμία ιδέα για το πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;; Χάρη Μια γρήγορη απάντηση θα ήταν μεγάλο:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ορίστε "περικοπές out"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι η οθόνη που λέει "παράθυρα ξεκινήσει κανονικά" "εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία" κτλ κτλ;
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όποιος έχεις καμιά ιδέα; |
|
| |||
| |||
| Ουσιαστικά αυτό κάνει επανεκκίνηση και θα τεθεί και πάλι στην ίδια οθόνη ξανά και ξανά. |
|
| |||
| |||
| Απλή λύση. Θα πρέπει να ξετρυπώνω σας δίσκου των Windows XP, από την εκκίνηση μέχρι και εκτελέστε την επισκευή. Θεωρώ XP που εκτελείτε και να έχουν ένα δίσκο; |
|
| |||
| |||
| Ναι και εγώ, πώς μπορώ να εκτελέσετε επιδιόρθωση; Συγγνώμη δεν είναι πολύ καλή με τους υπολογιστές. |
|
| |||
| |||
| ΟΚ, Τοποθετήστε το CD και επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα που λέει "πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από το CD" Να ναι και περιμένετε να φορτώσει setup. Στη συνέχεια παρακάμψετε την πρώτη επιλογή επισκευής στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F8 αποδεχθεί τη συμφωνία παραχώρησης άδειας εκμετάλλευσης και περιμένετε. Μετά την εγκατάσταση έχει σαρωθεί για hardrives θα σας προσφέρουν μια δεύτερη επιλογή επισκευής. Μήπως αυτό. Όλα τα δεδομένα θα παραμείνουν τα ίδια ακριβώς τα διεφθαρμένα αρχεία θα αντικατασταθούν. Προσέξτε να μην κάνετε ένα σχήμα ή να διαγράψετε ένα διαμέρισμα, θα χάσετε τα πάντα. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, ευχαριστώ. Είχα θέσει αυτό το δίσκο στο σήμερα. Εχω τρεις opitions, 1: Reinstalll παράθυρα; 2: Επισκευή παράθυρα 3: Έξοδος χωρίς να κάνουν τίποτα. Thats δεν είναι ακριβώς αυτό που είπε, αλλά κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Έχω επιλέξει Επισκευή παραθύρων και το άνοιγμα των εντολών. Είναι αυτό σωστό και αν ναι, τι να κάνω από εκεί; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορείτε να επιλέξετε 1-επανεγκατάσταση των Windows, ακολουθήστε τις επιλογές, όπως μπορείτε να πάρετε το τελευταίο μέρος που θα σας δώσει μια δεύτερη επιλογή για την επισκευή. |