![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Moj PC presijeca na svaki put kad sam ga na? Kada sam ga ponovo dobiti 5 opcija, ali sve što sam jednom odaberite samo restartuje sama i vraća se na isto ekranu? Bilo tko je dobio bilo koji ideja kako Ja mogu škripac ovaj? Hvala brzi odgovor bi bio veliki:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Definiraj 'cuts out'
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li je ekran govoreći: "pokretanje sustava Windows normalno" "boot u safe mode", itd itd?
|
| |||
| |||
| Quote:
Bilo tko je dobio bilo koji ideja? |
|
| |||
| |||
| Uglavnom ga ponovo pokreće i vraća se na ekranu isti opet i opet. |
|
| |||
| |||
| Simple popraviti. Morate se iskopati vaše Windows XP disk, čizma gore od njega i pokrenite popravak. Ja ga imate XP i imate disk? |
|
| |||
| |||
| Da mi je činiti, kako mogu pokrenuti repair? Nažalost ne jako dobra s računalima. |
|
| |||
| |||
| OK, Stavite u CD-u i ponovo pokrenite računalo. Trebali biste vidjeti poruku koja kaže 'pritisnite bilo koji ključ to čizma from CD' Učiniti i pričekajte setup to učitavanje. Tada preskočiti prvu opciju popravak pritisnite F8 prihvati sporazum i dozvole pričekajte. Kada je setup za vaše skenirane hardrives ona će ponuditi drugi popravak opciju. Učini to. Svi podaci će ostati isti samo pokvariti datoteke će biti zamijenjena. Budite oprezni da ne učinite format ili obrisati particiju, izgubit ćete sve. |
|
| |||
| |||
| Ok hvala. Ja sam stavio ovaj disk u danas. Imam tri opitions, 1: Reinstalll prozora? 2: Sanacija prozora 3: Exit bez radim ništa. Taj nije točno ono što je rekao, ali nešto uz one linije. Sam odabrao Popravak prozora i otvaranje naredbenog retka. Je li to pravo i ako je tako što mi je činiti dalje? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vi birate 1-reinstalirati Windows, a zatim slijedite opcije, kao što ste dobili na posljednji dio to će vam dati drugu mogućnost za popravak. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nastavak na PC Shutdown ... | CODMW | Windows Operating Systems | 1 | 5. studeni 2009 11:39 |
| Black Screen Na Start-Up - Laptop | ashley1 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 25 kolovoz 2009 14:42 |
| Crveni Lines Down moj laptop ekrana. i nitko Početak Računalo! Please help | captainchops | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 22 kolovoz 2009 16:21 |
| Laptop htijenje jedini pojaviti se u Windowsima loš shutdown screen | walker74 | General Hardware Chat | 5 | 21. prosinac 2008 12:40 |
| Restartuje sam od sebe (jednom do sada) i BSOD | Buchanan | General Hardware Chat | 14 | 2. Sep 2007 17:35 |
| Thread Tools | |
| |